Havregrødsbowl med æble, peanut butter og mandler
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 minutter
Tilberedning: 5 minutter
Er du også blevet træt af den klassiske havregrød, som er den samme hver morgen eller har du blot lyst til at spice den lidt op? Så har Madame Butterfly dig. Prøv denne opskrift på en lækker havregrødsbowl med æble, penut butter og mandler. Den er en fryd for både øjne og mund, og giver dig en delikat smagsoplevelse lige fra morgenstunden af.
Ingredienser
Ingredienser
4 kop | Madame Butterfly Havregrød med æble/blåbær |
Topping
Æble | |
Penut Butter | |
Hakkede mandler | |
Stødt kanel |
Fremgangsmåde
1. Tag låget af din Madame Butterfly Havregrød med æble/kanel.
2. Hæld kogende vand op til stregen, og lad det stå i 5 minutter.
3. Skær et æble ud i små tern og hak mandlerne groft.
4. Kom grøden op i en skål og top den med æble, mandler og penut butter – drys evt. med lidt kanel.
Flere spændende opskrifter
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.
Hveder med müsli
Vores hveder er ikke helt som de plejer – de har nemlig fået et lækkert twist med Madame Butterflys Müsli, fyldt med kokos, dadler og kakaonibs. Den klassiske kardemommesmag er stadig med, men nu får du også et strejf af tropisk sødme og lidt ekstra crunch.