Fuld knald på fuldkorn
Madame Butterfly - mandag d. 8 januar 2024
Hos os varer økologien hele året, og i januar sætter vi fuld knald på fuldkorn!
Fuldkornsdagen falder i år den 19. januar. Om vi er klar? Mon ikke! Vi er altid klar på fuldkorn! Vores brede sortiment sikrer fuldkorn i alle dagens måltider – fra velsmagende havregrødskopper to go til müsli, kiks, knækbrød og fuldkornsrige indslag på både frokost- og aftenbordet.
Det er vores klare mission at hjælpe folkesundheden på vej. Derfor har vi undersøgt, hvad der ligger til grund for studerendes valg i kantinen, når der skal hapses morgensnacks, frokost og mellemmåltider. Det viser sig, at mange gerne vil spise fuldkorn, hvis bare det er nemt og velsmagende.
Sammen med Fuldkornspartnerskabet rykker vi derfor ud i landets største byer på Fuldkornsdagen for at vise de studerende, hvor hurtigt og lækkert de kan få en fuldkorns-god start på dagen.
Boost din egen Fuldkornsmåned med vores lækre opskrifter på, hvordan du sniger mange flere fuldkorn ind i hverdagen. Hold øje med siden og glæd dig til en sundhedsstruttende havregrøds bowl, hjemmelavede proteinbarer og meget mere.
~ Fin ~
Flere spændende artikler
Fuld knald på fuldkorn
Hos os varer økologien hele året, og i januar sætter vi fuld knald på fuldkorn!
PLMA New Product Expo 2023
Igen i år er to af Madame Butterfly’s produkter blevet udvalgt som værende innovative og originale af PLMA (The Private Label Manufacturers Association). Derfor er de præsenteret ved “New Product Expo” på PLMA-messen 2023 i Amsterdam, hvilket vi er meget stolte af!
Derfor vælger vi fuldkorn
Hos Madame Butterfly vil vi gerne fejre Årets Fuldkornsdag ved at fortælle lidt om de fordele, der er ved fuldkorn. Vi er nemlig en del af Fuldkornspartnerskabet, som arbejder for at fremme danskernes sundhed ved at få dem til at spise mere fuldkorn.
Fremtidens fødevarer dyrkes af nutidens helte!
Vi skal en tur til Lolland. Nærmere bestemt ud på gården Stinelund ved Døllefjelde. Dér, hvor idealerne vejer tungt, og hvor ’Plejer’ for længst er pløjet langt ned i jorden. Mød én af vores lokale helte, Ulrik Damgaard Høegh. En mand, der fulgte sit hjerte og vendte hjem til den fædrene gård for at blive økologisk planteavler. Det er ham, der dyrker vores sæddodder!
Fremtidens fødevarer kommer fra Egå
»For vores vedkommende er perspektivet i bund og grund, at vi har et ønske om at arbejde mere med lokale råvarer og ud over det, så kender vi jo til de klimamæssige fordele, der er i, at vi spiser vores proteiner på en anden måde end blot ved at spise store bøffer,« siger administrerende direktør for Food Solutions, Kristian Lauridsen.