Ingredienser
Ingredienser
150 g | Fløde |
200 g | Mørk chokolade |
20 g | Smør |
1 dl | Madame Butterfly kakaopulver |
Fremgangsmåde
- Kom fløden i en tyk bundet gryde og varm det op til lige under kogepunktet
- Hak chokoladen fint
- Kom det hakket chokolade i en skål sammen med smøret
- Tilsæt den varme fløde og rør grundigt til al chokoladen er smeltet og massen er ensartet
- Kom chokoladeblandingen over i en tætbeholder og stil på køl i minimum 3 timer (til chokolademassen er fast)
- Når chokoladen har sat sig, tages det ud og trillers til små kugler
- Vend chokoladetrøflerne i kakao og server til dem du holder af
Note:
Hvis trøflerne ikke spises med det samme, holdes de bedst på køl
Tip:
Du kan evt. tilføje fint revet appelsinskal (økologisk), kanel eller kaffe til din chokoladeblanding hvis du ønsker at tilføje et ekstra lille pift til smagen.
Flere spændende opskrifter
Havregrødsbowl med æble, peanut butter og mandler
Er du også blevet træt af den klassiske havregrød, som er den samme hver morgen eller har du blot lyst til at spice den lidt op? Så har Madame Butterfly dig. Prøv denne opskrift på en lækker havregrødsbowl med æble, penut butter og mandler. Den er en fryd for både øjne og mund, og giver dig en delikat smagsoplevelse lige fra morgenstunden af.
Æltefrie Havregrødsboller
Tina Skov Lerche, også kendt som Kagekonen de Luxe har lavet denne lækre opskrift på nogle Lette og luftige boller med store lufthuller og lækker sprød skorpe. Tina fortæller: Jeg fik tilsendt en pakke med forskellige produkter fra Madam Butterfly (reklame, da produkterne er modtaget i gave ) og i den pakke var der bla. to go havregrød. Man hælder kogende vand i koppen og efter 5 min er havregrøden færdig. Smart i en fart. Men jeg ville gerne bruge to go grøden til noget andet. Derfor valgte jeg, at bage boller med havregrøden. Havregrøden var med kanel og æble, solsikkekerner og chiafrø, som jeg har tilføjet ekstra af i dejen. Desuden ville jeg gerne lave en meget nem opskrift, der ikke skulle æltes i en evighed. Det lykkedes rigtig godt, for der er lækre store lufthuller i bollerne. Det er selvfølgelig ikke alle der har to go grød til rådighed, så opskriften tager hensyn til det. Jeg er stor fortaler for bageensymer, da bageensymer gør dit brød ekstra let, luftigt og sprødt, det holder sig frisk i længere tid. Til denne portion kan du bruge en lille teskefuld. Jeg vil klart anbefale, at prøve det. Havregrødsbollerne er fryseegnet. Frys dem lune i frostposer. Og lun dem 5 min i ovnen, når de er tøet op. Så smager de som nybagte.
Pita pizza med laks, spinat og hytteost
Pita pizza er et lækkert og hurtigt alternativ til den traditionelle pizza, der bringer sammen det bedste fra begge verdener. Denne smagfulde skabelse kombinerer pitabrødets lette tekstur med saftige toppings og sprøde kanter, hvilket gør den til en ideel løsning, når du ønsker en hurtig og velsmagende bid.
Blåbærgrødsbowl med fuldkornskiks, peanut butter og mandler
Er du også blevet træt af den klassiske havregrød, som er den samme hver morgen eller har du blot lyst til at spice den lidt op? Så har Madame Butterfly dig. Prøv denne opskrift på en forrygende Blåbærgrødsbowl med fuldkornskiks, penut butter og mandler. En smagsoplevelse som både knaser, men som også er lækker blød i munden.
Hjemmelavet proteinbar
Disse hjemmelavet proteinbarer er fyldt med sprødt musli, knasende hasselnødder og proteinpunch fra limabønner. Et himmelsk mix af smag og næringsstoffer, der kickstarter din dag på den bedste måde! Ingredienserne er simple, smagen er fantastisk, og energiniveauet vil takke dig
Pita pizza
Pita pizza er en lækker og hurtig alternativ til den traditionelle pizza, der bringer sammen det bedste fra begge verdener. Denne smagfulde skabelse kombinerer pitabrødets lette tekstur med saftige toppings og sprøde kanter, hvilket gør den til en ideel løsning, når du ønsker en hurtig og velsmagende bid.