Asiatisk inspirerede fuldkornstacos
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 10 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Vores Økologiske Fuldkornspita har fået nyt liv som asiatisk inspirerede tacos – toppet med sød mangosalsa, sprød spidskål og syrlige rødløg for den perfekte balance mellem sødt, frisk og surt.
Ingredienser
Fuldkornstacos
| 4 stk | Madame Butterfly Fuldkorns Jumbo Pitabrød |
| 400 g | Hakket kyllingekød |
| 2 spsk | Soya |
| 2 cm | Ingefær |
| 2 fed | Hvidløg |
| 1 stk | Æg |
| 8 spsk | Pankorasp |
| Olie |
Lynsyltede rødløg
| 1 stk | Rødløg, stort |
| 2 spsk | Vand |
| 2 spsk | Eddike |
| 2 spsk | Sukker |
Fyld
| 0.25 stk | Spidskål |
| 1 stk | Mango |
| 5 blade | Mynte |
| 1 tsk | Madame Butterfly Økologisk Rørsukker |
| 0.5 stk | Lime |
| Frisk Chili | |
| Sesamfrø | |
| Koriander |
Fremgangsmåde
- Fuldkornstacos:
- Rør hakket kyllingekødet sammen med soya, finthakket ingefær og hvidløg
- Halver pitabrødene og fordel kyllingefarsen ligeligt på dem
- Tryk farsen flad, pensel med æg og drys med pankorasp
- Varm en pande med olie og steg dem på kødsiden, indtil pankoraspen er gylden og kyllingen er gennemstegt
- Imens laves de lynsyltede rødløg og det resterende fyld
- Lynsyltede rødløg:
- Skær rødløg i skiver og kom dem i en mindre skål
- Dæk med vand, eddike og sukker og gnid det hele godt sammen
- Dæk med film og stil det på køl i ca. 10-15 min.
- Fyld:
- Snit spidskål fint
- Hak mango i mindre tern og bland med fintsnittet chili, mynte, limesaft og sukker
- Fordel spidskål og mangosalsa samt lynsyltede rødløg på de varme fuldkornstacos
- Pynt med koriander og sesam inden servering
Flere spændende opskrifter
Asiatisk inspirerede fuldkornstacos
Vores Økologiske Fuldkornspita har fået nyt liv som asiatisk inspirerede tacos - toppet med sød mangosalsa, sprød spidskål og syrlige rødløg for den perfekte balance mellem sødt, frisk og surt.
Halloween Monstre
Disse daddelkugler med linser er skræmmende gode. Form dem som små monstre og rul dem i kakao, frysetørret hindbær eller nødder – små, (u)hyggelige monstre, der er lige så sjove at lave som at spise!
Linsetærte med sæsongrønt
En smagfuld og mættende tærte fyldt med efterårets bedste grøntsager – blomkål, squash og løg – kombineret med belugalinser og soltørrede tomater for ekstra dybde. Toppes med frisk revet parmesan og evt. burrata. Denne tærte er super nem at lave, samtidig med at den er virkelig smagfuld. Perfekt som både hverdagsret og til weekenden.
Nutty choco overnight oats
Med denne opskrift kan du forvandle vores økologiske Instant Nutty Choco Bowl til en cremet overnight oat med chokolade og peanutbutter. Vi siger dig, det er nærmest som at spise dessert til morgenmad. Grøden smager ikke kun syndig godt, den giver dig også en mættende portion fyldt med protein og kostfibre. Perfekt til travle morgener, hvor det skal gå lidt hurtigt eller som lækker tilbehør til morgenmadsbordet i weekenden.
Blåbærmuffins med havregryn
Forkæl dig selv med saftige blåbærmuffins lavet på økologisk Instant Oatmeal med blåbær og æble - en skøn måde at snige lidt ekstra fibre og fuldkorn ind i hverdagen. Perfekt som nærende snack i madpakken, morgenmad to go eller lidt hyggelig forkælelse til morgenkaffen i weekenden. Nem opskrift, klar på 30 minutter.
Havregrødspandekager med æble og kanel
Start dagen med lune havregrødspandekager, lavet på vores økologiske Instant Oatmeal med smag af æble og kanel. Perfekt til weekendhygge eller når du vil forkæle sig selv med en mere nærende version af klassiske pandekager. Nyd dem lune som de er eller top med friske æbler, sirup og mandelflager.
