Asiatisk inspirerede fuldkornstacos

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 10 minutter

Tilberedning: 20 minutter

Vores Økologiske Fuldkornspita har fået nyt liv som asiatisk inspirerede tacos – toppet med sød mangosalsa, sprød spidskål og syrlige rødløg for den perfekte balance mellem sødt, frisk og surt.

Ingredienser

Fuldkornstacos

4 stkMadame Butterfly Fuldkorns Jumbo Pitabrød
400 gHakket kyllingekød
2 spskSoya
2 cmIngefær
2 fedHvidløg
1 stkÆg
8 spskPankorasp
Olie

Lynsyltede rødløg

1 stkRødløg, stort
2 spskVand
2 spskEddike
2 spskSukker

Fyld

0.25 stkSpidskål
1 stkMango
5 bladeMynte
1 tskMadame Butterfly Økologisk Rørsukker
0.5 stkLime
Frisk Chili
Sesamfrø
Koriander

Fremgangsmåde

  1. Fuldkornstacos:
  2. Rør hakket kyllingekødet sammen med soya, finthakket ingefær og hvidløg
  3. Halver pitabrødene og fordel kyllingefarsen ligeligt på dem
  4. Tryk farsen flad, pensel med æg og drys med pankorasp
  5. Varm en pande med olie og steg dem på kødsiden, indtil pankoraspen er gylden og kyllingen er gennemstegt
  6. Imens laves de lynsyltede rødløg og det resterende fyld

 

  1. Lynsyltede rødløg:
  2. Skær rødløg i skiver og kom dem i en mindre skål
  3. Dæk med vand, eddike og sukker og gnid det hele godt sammen
  4. Dæk med film og stil det på køl i ca. 10-15 min.

 

  1. Fyld:
  2. Snit spidskål fint
  3. Hak mango i mindre tern og bland med fintsnittet chili, mynte, limesaft og sukker
  4. Fordel spidskål og mangosalsa samt lynsyltede rødløg på de varme fuldkornstacos
  5. Pynt med koriander og sesam inden servering

Flere spændende opskrifter