Fudgy brownies

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 30 minutter

Tilberedning: 10 timer

Hvis du gerne vil imponere dine venner eller familie med noget lækkert bagværk, så prøv denne brownie! Den tager lidt længere tid at lave end en alm brownie, men den er hele ventetiden værd. Enhver chokoladeelskers drøm!

Ingredienser

Brownie

225 gSmør
1 shotEspressokaffe
4 stkÆg
3 tskVaniljesukker
450 gMadame Butterfly rørsukker
50 gMadame Butterfly kakaopulver
180 gHvedemel
1 tsksalt
400 gMørk chokolade
100 gMælkechokolade

Fremgangsmåde

Dag 1:

Smelt smørret i en gryde ved medium varme, indtil gyldent. Pas på ikke at brænde smørret på!

Sluk varmen og kom et shot espresso i – Espressoen intensificere chokoladen

Kom æg, vaniljesukker og sukker i en skål og pisk det sammen til det bliver luftigt

Sigt kakaopulver, salt og tilsæt smørblandingen når den er omkring stuetemperatur

Smelt 200 g chokolade i et vandbad og tilsæt chokoladen til dejen sammen med melet

Rør det herefter forsigtigt sammen til en jævn masse

Hak 100 g lys og 100 g mørk chokolade og rør det i dejen så chokoladen er godt fordelt

Beklæd en 23 cm x 33 cm form med bagepapir

Hæld dejen i formen og top den med 100 g mørk hakket chokolade

Dejen skal nu hvile hen over natten. Pak derfor formen ind i plastikfilm og kom den i køleskabet

 

Dag 2:

Når dejen har hvilet skal den bages på 175°C varmluft i ca. 40 min

Kom brownien direkte i fryseren efter bagning i 30 min – Dette er vigtigt, da temperaturchokket fastholder fugten fra brownien

Herefter skal brownien på køl i et par timer

 

Tip:

Kan serveres med frisk frugt og/eller vaniljeis

 

Flere spændende opskrifter