Pulled Pork Pita
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 30 minutter
Tilberedning: 13 timer
Forkæl dine smagsløg med vores twist på den klassiske pulled pork burger i form af en lækker pita! Her får du den saftige pulled pork serveret med vores hjemmelavede coleslaw pakket ind i en blød pita. En uimodståelig kombination, der vil forkæle dine smagsløg. Perfekt til en varm sommerdag!
Ingredienser
Pulled Pork
2 pakker | Madame Butterfly Pita |
1.5 kg | Nakkefilet |
3 spsk | Madame Butterfly Rørsukker |
3 spsk | Paprika |
1 tsk | Cayannepeber |
1 spsk | Brun farin |
1 tsk | Hvidløgspulver |
1 tsk | Løgpulver |
1 tsk | Spidskommen |
1 tsk | Senneppulver |
1 tsk | Salt |
1 tsk | Peber |
Coleslaw
1 hoved | Hvidkål |
7 store | Gulerødder |
300 g | Creme fraiche |
100 g | Mayonnaise |
2 spsk | Dijon Sennep |
4 spsk | Sukker |
1 spsk | Citronsaft |
1 tsk | Spidskommen |
Salt | |
Peber |
Fremgangsmåde
Pulled pork
Dag 1:
Mix krydderierne sammen (gem evt. lidt til servering)
Massér krydderiblandingen på hele steget og kom den i en pose. Lad stegen marienere natten over i køleskabet
Dag 2:
Tænd ovnen på 110 grader på varmluft
Kom stegen i ovnen ca. 12 timer inden servering
Efter 12 timer er kødet mørt og kan trækkes fra hinanden med to gafler
Coleslaw:
Bland creme fraiche, mayonaise, Madame Butterfly rørsukker, dijon sennep, citronsaft, spidskommen sammen til en dressing – Smag til med salt og peber
Riv hvidkål og gulerødder
Kom de resterende ingredienser i en skål og rør det til en dressing
Blandt hvidkål og gulerødder grundigt sammen med dressingen
Servering:
Forvarm ovnen til 220 grader
Stænk pitabrødene i vand og varm dem i 4-6 minutter
Flere spændende opskrifter
Knækbrød med æggesalat
Knækbrød er en fantastisk erstatning for traditionelt smørrebrød, og vi har en hurtig idé til dig: et alternativt smørrebrød med æggesalat på knækbrød! Vores knækbrød er fyldt med fuldkorn, det gør det let at få flere fibre i din kost. Prøv noget lækkert på frokostbordet!
Knækbrød med rejesalat
Knækbrød er en skøn erstatning for det traditionelle smørrebrød, og vi har en nem hurtig frokostidé til dig: et alternativt smørrebrød med rejesalat på knækbrød! Vores knækbrød er fuldt af fuldkorn, der gør det let at få fibre i din kost. Opdag en ny favorit!
Påskeæg med marcipan og nøddecreme
Små søde påskeæg af marcipan fyldt med vores Madame Butterfly nøddecreme. Perfekte til påskebordet eller som en lille gave til én du holder af.
Grønkålssalat med speltkerner
Servér denne forfriskende grønkålssalat med speltkerner til dine grillaftener. Ikke nok med at den smager fantastisk, så er den også lavet af frugt og grønt, som passer til sæsonen.
Smørrebrød med roastbeef
Knækbrød er en fantastisk erstatning for det traditionelle smørrebrød, og vi har en lækker og hurtig frokostidé til dig: et alternativt smørrebrød med roastbeef på knækbrød! Vores knækbrød er fyldt med fuldkorn, hvilket gør det nemt at få fibre i din kost. Det er en sjov og velsmagende måde at nyde din frokost på. Prøv det og oplev en ny favorit!
Smørrebrød med æg
Knækbrød er et fantastisk alternativ til det traditionelle smørrebrød, og her er en hurtig og lækker frokostidé til dig: et delikat smørrebrød med æg og tomat på knækbrød! Vores knækbrød er fyldt med fuldkorn, hvilket gør det nemt at få fibre i din kost. Det er en velsmagende måde at nyde din frokost på, som tilfredsstiller dine smagsløg. Prøv det og oplev en ny favorit!