Pulled Pork Pita

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 30 minutter

Tilberedning: 13 timer

Forkæl dine smagsløg med vores twist på den klassiske pulled pork burger i form af en lækker pita! Her får du den saftige pulled pork serveret med vores hjemmelavede coleslaw pakket ind i en blød pita. En uimodståelig kombination, der vil forkæle dine smagsløg. Perfekt til en varm sommerdag!

Ingredienser

Pulled Pork

2 pakkerMadame Butterfly Pita
1.5 kgNakkefilet
3 spskMadame Butterfly Rørsukker
3 spskPaprika
1 tskCayannepeber
1 spskBrun farin
1 tskHvidløgspulver
1 tskLøgpulver
1 tskSpidskommen
1 tskSenneppulver
1 tskSalt
1 tskPeber

Coleslaw

1 hovedHvidkål
7 storeGulerødder
300 gCreme fraiche
100 gMayonnaise
2 spskDijon Sennep
4 spskSukker
1 spskCitronsaft
1 tskSpidskommen
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Pulled pork

Dag 1:

Mix krydderierne sammen (gem evt. lidt til servering)

Massér krydderiblandingen på hele steget og kom den i en pose. Lad stegen marienere natten over i køleskabet

 

Dag 2: 

Tænd ovnen på 110 grader på varmluft

Kom stegen i ovnen ca. 12 timer inden servering

Efter 12 timer er kødet mørt og kan trækkes fra hinanden med to gafler

 

Coleslaw:

Bland creme fraiche, mayonaise, Madame Butterfly rørsukker, dijon sennep, citronsaft, spidskommen sammen til en dressing – Smag til med salt og peber

Riv hvidkål og gulerødder

Kom de resterende ingredienser i en skål og rør det til en dressing

Blandt hvidkål og gulerødder grundigt sammen med dressingen

 

Servering:

Forvarm ovnen til 220 grader

Stænk pitabrødene i vand og varm dem i 4-6 minutter

Flere spændende opskrifter