Pulled Pork Pita
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 30 minutter
Tilberedning: 13 timer
Forkæl dine smagsløg med vores twist på den klassiske pulled pork burger i form af en lækker pita! Her får du den saftige pulled pork serveret med vores hjemmelavede coleslaw pakket ind i en blød pita. En uimodståelig kombination, der vil forkæle dine smagsløg. Perfekt til en varm sommerdag!
Ingredienser
Pulled Pork
2 pakker | Madame Butterfly Pita |
1.5 kg | Nakkefilet |
3 spsk | Madame Butterfly Rørsukker |
3 spsk | Paprika |
1 tsk | Cayannepeber |
1 spsk | Brun farin |
1 tsk | Hvidløgspulver |
1 tsk | Løgpulver |
1 tsk | Spidskommen |
1 tsk | Senneppulver |
1 tsk | Salt |
1 tsk | Peber |
Coleslaw
1 hoved | Hvidkål |
7 store | Gulerødder |
300 g | Creme fraiche |
100 g | Mayonnaise |
2 spsk | Dijon Sennep |
4 spsk | Sukker |
1 spsk | Citronsaft |
1 tsk | Spidskommen |
Salt | |
Peber |
Fremgangsmåde
Pulled pork
Dag 1:
Mix krydderierne sammen (gem evt. lidt til servering)
Massér krydderiblandingen på hele steget og kom den i en pose. Lad stegen marienere natten over i køleskabet
Dag 2:
Tænd ovnen på 110 grader på varmluft
Kom stegen i ovnen ca. 12 timer inden servering
Efter 12 timer er kødet mørt og kan trækkes fra hinanden med to gafler
Coleslaw:
Bland creme fraiche, mayonaise, Madame Butterfly rørsukker, dijon sennep, citronsaft, spidskommen sammen til en dressing – Smag til med salt og peber
Riv hvidkål og gulerødder
Kom de resterende ingredienser i en skål og rør det til en dressing
Blandt hvidkål og gulerødder grundigt sammen med dressingen
Servering:
Forvarm ovnen til 220 grader
Stænk pitabrødene i vand og varm dem i 4-6 minutter
Flere spændende opskrifter
Hjemmelavet is – to varianter
Skal du have gæster, så kan du servere denne skønne hjemmelavede is. Eller fyld dit yndlingsfyld i, og læg den evt. imellem kiks som sommersnack.
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.