Pulled Pork Pita
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 30 minutter
Tilberedning: 13 timer
Forkæl dine smagsløg med vores twist på den klassiske pulled pork burger i form af en lækker pita! Her får du den saftige pulled pork serveret med vores hjemmelavede coleslaw pakket ind i en blød pita. En uimodståelig kombination, der vil forkæle dine smagsløg. Perfekt til en varm sommerdag!
Ingredienser
Pulled Pork
| 2 pakker | Madame Butterfly Pita |
| 1.5 kg | Nakkefilet |
| 3 spsk | Madame Butterfly Rørsukker |
| 3 spsk | Paprika |
| 1 tsk | Cayannepeber |
| 1 spsk | Brun farin |
| 1 tsk | Hvidløgspulver |
| 1 tsk | Løgpulver |
| 1 tsk | Spidskommen |
| 1 tsk | Senneppulver |
| 1 tsk | Salt |
| 1 tsk | Peber |
Coleslaw
| 1 hoved | Hvidkål |
| 7 store | Gulerødder |
| 300 g | Creme fraiche |
| 100 g | Mayonnaise |
| 2 spsk | Dijon Sennep |
| 4 spsk | Sukker |
| 1 spsk | Citronsaft |
| 1 tsk | Spidskommen |
| Salt | |
| Peber |
Fremgangsmåde
Pulled pork
Dag 1:
Mix krydderierne sammen (gem evt. lidt til servering)
Massér krydderiblandingen på hele steget og kom den i en pose. Lad stegen marienere natten over i køleskabet
Dag 2:
Tænd ovnen på 110 grader på varmluft
Kom stegen i ovnen ca. 12 timer inden servering
Efter 12 timer er kødet mørt og kan trækkes fra hinanden med to gafler
Coleslaw:
Bland creme fraiche, mayonaise, Madame Butterfly rørsukker, dijon sennep, citronsaft, spidskommen sammen til en dressing – Smag til med salt og peber
Riv hvidkål og gulerødder
Kom de resterende ingredienser i en skål og rør det til en dressing
Blandt hvidkål og gulerødder grundigt sammen med dressingen
Servering:
Forvarm ovnen til 220 grader
Stænk pitabrødene i vand og varm dem i 4-6 minutter
Flere spændende opskrifter
Asiatisk inspirerede fuldkornstacos
Vores Økologiske Fuldkornspita har fået nyt liv som asiatisk inspirerede tacos - toppet med sød mangosalsa, sprød spidskål og syrlige rødløg for den perfekte balance mellem sødt, frisk og surt.
Halloween Monstre
Disse daddelkugler med linser er skræmmende gode. Form dem som små monstre og rul dem i kakao, frysetørret hindbær eller nødder – små, (u)hyggelige monstre, der er lige så sjove at lave som at spise!
Linsetærte med sæsongrønt
En smagfuld og mættende tærte fyldt med efterårets bedste grøntsager – blomkål, squash og løg – kombineret med belugalinser og soltørrede tomater for ekstra dybde. Toppes med frisk revet parmesan og evt. burrata. Denne tærte er super nem at lave, samtidig med at den er virkelig smagfuld. Perfekt som både hverdagsret og til weekenden.
Nutty choco overnight oats
Med denne opskrift kan du forvandle vores økologiske Instant Nutty Choco Bowl til en cremet overnight oat med chokolade og peanutbutter. Vi siger dig, det er nærmest som at spise dessert til morgenmad. Grøden smager ikke kun syndig godt, den giver dig også en mættende portion fyldt med protein og kostfibre. Perfekt til travle morgener, hvor det skal gå lidt hurtigt eller som lækker tilbehør til morgenmadsbordet i weekenden.
Blåbærmuffins med havregryn
Forkæl dig selv med saftige blåbærmuffins lavet på økologisk Instant Oatmeal med blåbær og æble - en skøn måde at snige lidt ekstra fibre og fuldkorn ind i hverdagen. Perfekt som nærende snack i madpakken, morgenmad to go eller lidt hyggelig forkælelse til morgenkaffen i weekenden. Nem opskrift, klar på 30 minutter.
Havregrødspandekager med æble og kanel
Start dagen med lune havregrødspandekager, lavet på vores økologiske Instant Oatmeal med smag af æble og kanel. Perfekt til weekendhygge eller når du vil forkæle sig selv med en mere nærende version af klassiske pandekager. Nyd dem lune som de er eller top med friske æbler, sirup og mandelflager.
