Smørrebrød med æg
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 minutter
Tilberedning: 9 minutter
Knækbrød er et fantastisk alternativ til det traditionelle smørrebrød, og her er en hurtig og lækker frokostidé til dig: et delikat smørrebrød med æg og tomat på knækbrød! Vores knækbrød er fyldt med fuldkorn, hvilket gør det nemt at få fibre i din kost. Det er en velsmagende måde at nyde din frokost på, som tilfredsstiller dine smagsløg. Prøv det og oplev en ny favorit!
Ingredienser
Smørrebrød med æg og tomat
1 pakke | Madame Butterfly Fuldkornsknækbrød |
2 g | Æg |
2 shot | Tomat |
Purløg | |
Mayonnaise | |
Salat |
Fremgangsmåde
Kom vand i en gryde og skru op på høj varme
Når vandet koger skru ned på mellemlav varme
Kom dine æg i vandet og lad dem koge i 9 minutter
Når de har kogt i 9 minutter kom æggene i en skål med kold vand og lad dem stå lidt
Mens æggene køler skær salat og tomat
Pil æggene, når de er afkølet og skær dem i passende stykker
Kom æg, salat og tomat på dit knækbrød og tilføj lidt mayo og purløg
Flere spændende opskrifter
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.
Hveder med müsli
Vores hveder er ikke helt som de plejer – de har nemlig fået et lækkert twist med Madame Butterflys Müsli, fyldt med kokos, dadler og kakaonibs. Den klassiske kardemommesmag er stadig med, men nu får du også et strejf af tropisk sødme og lidt ekstra crunch.