Grønkålssalat med speltkerner
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 10 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Servér denne forfriskende grønkålssalat med speltkerner til dine grillaftener. Ikke nok med at den smager fantastisk, så er den også lavet af frugt og grønt, som passer til sæsonen.
Ingredienser
Salat
2 stk | Æbler |
175 g | Madame Butterfly Speltkerner |
50 g | Grønkål |
200 g | Feta |
1 stk | Granatæble |
1 håndfuld | Græskarkerner |
1 stk | Rødløg |
Sennepdressing
6 spsk | Olivenolie |
3 spsk | Madame Butterfly Rørsukker |
1 stk | Citron |
2 tsk | Sennep |
Salt | |
Peber |
Fremgangsmåde
Salat:
Sæt speltkernerne til at koge i 30 min
Skær æblerne i små stykker
Frigør kernerne fra granatæblet
Hak grøntkål og rødløg fint
Bland granatæblekerner, æbler, grøntkål og rødløg sammen i en skål
Skær fetaen ud og kom den i salaten
Dressing:
Bland alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber
Kom dressingen på salaten 0g rør den i
Top med græskarkerner
Flere spændende opskrifter
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.
Hveder med müsli
Vores hveder er ikke helt som de plejer – de har nemlig fået et lækkert twist med Madame Butterflys Müsli, fyldt med kokos, dadler og kakaonibs. Den klassiske kardemommesmag er stadig med, men nu får du også et strejf af tropisk sødme og lidt ekstra crunch.