Fudgy brownies
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 30 minutter
Tilberedning: 10 timer
Hvis du gerne vil imponere dine venner eller familie med noget lækkert bagværk, så prøv denne brownie! Den tager lidt længere tid at lave end en alm brownie, men den er hele ventetiden værd. Enhver chokoladeelskers drøm!
Ingredienser
Brownie
225 g | Smør |
1 shot | Espressokaffe |
4 stk | Æg |
3 tsk | Vaniljesukker |
450 g | Madame Butterfly rørsukker |
50 g | Madame Butterfly kakaopulver |
180 g | Hvedemel |
1 tsk | salt |
400 g | Mørk chokolade |
100 g | Mælkechokolade |
Fremgangsmåde
Dag 1:
Smelt smørret i en gryde ved medium varme, indtil gyldent. Pas på ikke at brænde smørret på!
Sluk varmen og kom et shot espresso i – Espressoen intensificere chokoladen
Kom æg, vaniljesukker og sukker i en skål og pisk det sammen til det bliver luftigt
Sigt kakaopulver, salt og tilsæt smørblandingen når den er omkring stuetemperatur
Smelt 200 g chokolade i et vandbad og tilsæt chokoladen til dejen sammen med melet
Rør det herefter forsigtigt sammen til en jævn masse
Hak 100 g lys og 100 g mørk chokolade og rør det i dejen så chokoladen er godt fordelt
Beklæd en 23 cm x 33 cm form med bagepapir
Hæld dejen i formen og top den med 100 g mørk hakket chokolade
Dejen skal nu hvile hen over natten. Pak derfor formen ind i plastikfilm og kom den i køleskabet
Dag 2:
Når dejen har hvilet skal den bages på 175°C varmluft i ca. 40 min
Kom brownien direkte i fryseren efter bagning i 30 min – Dette er vigtigt, da temperaturchokket fastholder fugten fra brownien
Herefter skal brownien på køl i et par timer
Tip:
Kan serveres med frisk frugt og/eller vaniljeis
Flere spændende opskrifter
Knækbrød med æggesalat
Knækbrød er en fantastisk erstatning for traditionelt smørrebrød, og vi har en hurtig idé til dig: et alternativt smørrebrød med æggesalat på knækbrød! Vores knækbrød er fyldt med fuldkorn, det gør det let at få flere fibre i din kost. Prøv noget lækkert på frokostbordet!
Knækbrød med rejesalat
Knækbrød er en skøn erstatning for det traditionelle smørrebrød, og vi har en nem hurtig frokostidé til dig: et alternativt smørrebrød med rejesalat på knækbrød! Vores knækbrød er fuldt af fuldkorn, der gør det let at få fibre i din kost. Opdag en ny favorit!
Påskeæg med marcipan og nøddecreme
Små søde påskeæg af marcipan fyldt med vores Madame Butterfly nøddecreme. Perfekte til påskebordet eller som en lille gave til én du holder af.
Grønkålssalat med speltkerner
Servér denne forfriskende grønkålssalat med speltkerner til dine grillaftener. Ikke nok med at den smager fantastisk, så er den også lavet af frugt og grønt, som passer til sæsonen.
Smørrebrød med roastbeef
Knækbrød er en fantastisk erstatning for det traditionelle smørrebrød, og vi har en lækker og hurtig frokostidé til dig: et alternativt smørrebrød med roastbeef på knækbrød! Vores knækbrød er fyldt med fuldkorn, hvilket gør det nemt at få fibre i din kost. Det er en sjov og velsmagende måde at nyde din frokost på. Prøv det og oplev en ny favorit!
Smørrebrød med æg
Knækbrød er et fantastisk alternativ til det traditionelle smørrebrød, og her er en hurtig og lækker frokostidé til dig: et delikat smørrebrød med æg og tomat på knækbrød! Vores knækbrød er fyldt med fuldkorn, hvilket gør det nemt at få fibre i din kost. Det er en velsmagende måde at nyde din frokost på, som tilfredsstiller dine smagsløg. Prøv det og oplev en ny favorit!