Ingredienser
Jordbær marmelade
375 g | Jordbær (friske eller frosne) |
1 spsk | Vand (undlades ved frosne jordbær) |
1.5 spsk | Madame Butterfly Rørsukker |
0.5 stk | Vaniljestang |
2 spsk | Chiafrø |
Fremgangsmåde
- Skyl, vask og nip jordbærrene
- Flæk vaniljestangen og skrab vaniljen ud, bland det med lidt af sukkeret
- Kom jordbær, vand og vanilje i en gryde
- Lad det koge 5 min
- Tilsæt sukker og chiafrø og rør alt godt sammen
- Lad det koge yderligere 2-3 min
- Hældes direkte i skoldede glas
- Afkøl syltetøjet og opbevar det på køl
Flere spændende opskrifter
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.
Hveder med müsli
Vores hveder er ikke helt som de plejer – de har nemlig fået et lækkert twist med Madame Butterflys Müsli, fyldt med kokos, dadler og kakaonibs. Den klassiske kardemommesmag er stadig med, men nu får du også et strejf af tropisk sødme og lidt ekstra crunch.