Hummus
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 10 minutter
Tilberedning: 10 minutter
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Ingredienser
Hummus
1 dåse | Kikærter (240 g drænet) |
1 fed | Hvidløg |
3 spsk | Tahin |
2 spsk | Citronsaft |
0.5 tsk | Salt |
0.5 tsk | Spidskommen |
3 spsk | Olivenolie |
1 dl | Vand |
Fremgangsmåde
Hummus:
Dræn kikærterne for vand og hæld dem i en blender
Pil hvidløg og tilføj dem
Blend det let sammen
Tilsæt dernæst tahin, krydderier og olie
Blend det sammen og tilføj vand til lind konsistens
TIP: Du kan variere din hummus med enten, 1-2 skrællede rødbeder, 1-2 håndfulde skyllet spinat eller 2-3 skrællede gulerødder. Hummus kan holde sig i køleskabet i 3-4 dage.
Flere spændende opskrifter
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.