Nytårs Mousse med blåbær, sprøde Madame Butterfly fuldkornskiks og frisk lime
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 15 minutter
Tilberedning: 40 minutter
Nytårsaften er en tid til festligheder, glæde og lækker mad, og hvad kunne være mere passende end at afslutte året med en forfriskende og delikat nytårsmousse? Denne opskrift kombinerer blåbær, sprøde fuldkornskiks og den syrlige aroma fra lime, hvilket skaber en himmelsk smagsoplevelse, der vil imponere dine gæster og sætte prikken over i’et på din festmenu.
Ingredienser
Ingredienser
150 g | Madame Butterfly Økologiske Fuldkornskiks |
500 g | Frosne blåbær |
110 g | Sukker |
1 stk | Økologisk Lime |
5 stk | Husblas |
120 g | Neutral flødeost |
500 g | Piskefløde |
Fremgangsmåde
- Opløs husblas i koldt vand
- Kog blåbær op med sukker, limeskal og saften fra limen
- Blend de kogte blåbær og si det derefter, for at undgå ujævnheder
- Opløs husblas i den lune blåbærsaft
- Lad det køle lidt af, hvorefter flødeosten vendes i
- Pisk fløden til skum og vend det herefter i
- Kom knuste havrekiks i bunden af glassene og fordel blåbær moussen ovenpå
- Stil desserten på køl i min 2 timer og dekorere efter med det der lyster
Tip: Pyt evt med hvid chokolade og friske blåbær med gulstøv
Flere spændende opskrifter
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.