Ingredienser
Amerikanske kakaopandekager
2.5 dl | Hvedemel |
2 spsk | Madame Butterfly rørsukker |
2 spsk | Madame Butterfly kakaopulver |
2 tsk | Bagepulver |
1 tsk | Vaniljesukker |
1 knivspids | Salt |
2 | Æg |
1.5 dl | Mælk |
30 g | Smør, smeltet |
Topping
4 spsk | Madame Butterfly nøddecreme |
2 håndfulde | Friske bær |
Fremgangsmåde
1. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
2. Pisk mælk og æg sammen med de tørre ingredienser, så dejen bliver en homogen masse.
3. Rør det smeltede og afkølede smør i dejen. Dejen skal være tykkere end en almindelig pandekagedej.
4. Opvarm en pande med lidt smør. Når panden er varm kommes der tre klatter (á ca. 0,5 dl) pandekagedej på, der skal flyde lidt ud af sig selv.
5. Pandekagerne skal stege et par minutter ved middelvarme på hver side. Pandekagen skal have fået små bobler, inden den vendes.
6. Servér dine lune, amerikanske kakaopandekager med Madame Butterfly nøddecreme samt friske bær.
Opskriften giver ca. 12 amerikanske kakaopandekager.
Flere spændende opskrifter
Hjemmelavet is – to varianter
Skal du have gæster, så kan du servere denne skønne hjemmelavede is. Eller fyld dit yndlingsfyld i, og læg den evt. imellem kiks som sommersnack.
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.