Apple Pie med Økologiske Havrekiks
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 10 minutter
Tilberedning: 35 minutter
Økologi er også … at bruge nedfaldsæbler. Gør som Madame Butterfly og drag ud i det blå efter det allersidste røde guld, der ligger i græsset. Danske æbler er verdensklasse, og som de ligger dér i græsset stråler de i al deres usprøjtethed. De er sunde, de er bæredygtige, de er økologiske – og så er de super nemme at trylle om til en virkelig velsmagende Apple Pie sammen med Madame Butterfly’s Økologiske Havrekiks. Prøv Madame Butterfly’s skønne Apple Pie med Økologiske Havrekiks!
Ingredienser
Ingredienser
6 stk | Æbler, skrællede, udkernede og skåret i skiver |
1 spsk | Citronsaft |
1 tsk | Kanel, stødt |
0.5 tsk | Nellike, stødt |
0.5 tsk | Muskatnød, stødt |
100 g | Madame Butterfly Rørsukker |
1 spsk | Maizena |
200 g | Madame Butterfly Havrekiks |
100 g | Smør, smeltet |
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland æbleskiverne med citronsaft, kanel, nelliker, muskatnød, sukker og maizena i en stor skål.
- Knus Madame Butterfly Havrekiksene groft i en anden skål. Bland dem med smeltet smør.
- Fordel halvdelen af havrekiksblandingen i bunden i en smurt, ildfast form eller tærtefad.
- Hæld æbleblandingen over havrekiksene.
- Drys resten af havrekiksene over æblerne.
- Bag kagen i cirka 35-40 minutter, indtil toppingen er gyldenbrun, og æblerne er møre.
- Serveres lun med en kugle vaniljeis, flødeskum eller creme fraiche.
Flere spændende opskrifter
Hjemmelavet is – to varianter
Skal du have gæster, så kan du servere denne skønne hjemmelavede is. Eller fyld dit yndlingsfyld i, og læg den evt. imellem kiks som sommersnack.
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.