Blåbærmuffins med havregryn

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 10 minutter

Tilberedning: 20 minutter

Forkæl dig selv med saftige blåbærmuffins lavet på økologisk Instant Oatmeal med blåbær og æble – en skøn måde at snige lidt ekstra fibre og fuldkorn ind i hverdagen. Perfekt som nærende snack i madpakken, morgenmad to go eller lidt hyggelig forkælelse til morgenkaffen i weekenden. Nem opskrift, klar på 30 minutter.

Ingredienser

Pandekagedejen

1 kopMadame Butterfly Instant Oatmeal med blåbær og æble
180 gHvedemel
2 tskBagepulver
1 knivspidssalt
170 mlMælk
1 stkÆg
50 gAhornsirup
1 dlRapsolie
200 gBlåbær, frossen

Topping

Flormelis

Fremgangsmåde

  1. Kom alle tørre ingredienser i en skål og bland dem sammen
  2. Tilsæt mælk, æg, olie og ahornsirup og rør grundigt
  3. Tilsæt blåbær og vend dem i dejen til det bliver en sammenhængende masse
  4. Fordel dejen i 12 muffins forme og bag i ca. 20 minutter ved 180 grader varmluft

 

Tip: 

Drys med flormelis lige inden servering

Flere spændende opskrifter