Børnevenlig gløgg
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 4 timer
Tilberedning: 2 timer
Denne gløgg er særdeles velegnet til børn, da den er helt alkoholfri og har en dejlig mild smag. Et godt lille tip herfra: Husk at du kan genbruge glas fra flere af vores produkter. Her har vi serveret vores gløgg i et glas fra Madame Butterfly Nøddecreme.
Ingredienser
5 dl | Solbærsaft (minimum 40 % solbær) |
4 dl | Æblemost |
4 dl | Vand |
2 spsk | Madame Butterfly Økologisk Rørsukker |
2 stk | Økologiske appelsiner |
1 tsk | Økologisk citron |
5 stk | Kanelstænger |
5 stk | Stjerneanis |
1 spsk | Nelliker |
1 spsk | Kardemommekaplser |
Fyld til gløgg
200 g | Mandelsplitter |
2 stk | Æbler |
Fremgangsmåde
1. Bland solbærsaft, æblemost, vand, rørsukker samt saften fra appelsinerne og citronen i en gryde (gem skallerne fra citrusfrugterne).
2. Sæt blandingen i kog, og lad det derefter simre ved lav varme i fem minutter.
3. Tag gryden af varmen og tilsæt appelsinskallerne, citronskallen, kanelstænger, stjerneanis, nelliker og kardemommekapsler.
4. Lad gløggen køle ned til stuetemperatur, og sæt den så på køl til næste dag.
5. Dagen efter sies krydderier og citrusfrugter fra, og gløggen opvarmes igen.
6. Skær æblerne i små stykker, ca. 0,5×0,5 cm.
7. Fordel mandelsplitter og æblestykker i serveringsglassene, og hæld så den varme gløgg over dem.
Tip:
Husk at du kan genbruge glas fra flere af vores produkter. Her har vi serveret vores gløgg i et glas fra Madame Butterfly Nøddecreme.
Flere spændende opskrifter
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.
Hveder med müsli
Vores hveder er ikke helt som de plejer – de har nemlig fået et lækkert twist med Madame Butterflys Müsli, fyldt med kokos, dadler og kakaonibs. Den klassiske kardemommesmag er stadig med, men nu får du også et strejf af tropisk sødme og lidt ekstra crunch.