Caipirinha
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 Minutter
Tilberedning: 2 Minutter
Caipirinha er en utrolig simpel drink at lave, da alle ingredienserne bare blandes sammen i et glas – nemmere bliver det ikke! Nyd den på en varm sommerdag eller som en afslappende aftendrink hele året rundt.
Ingredienser
Ingredienser
12 skiver | Lime |
6 tsk | Madame Butterfly Økologisk Rørsukker |
240 ml | Cachaca |
60 ml | Lime juice |
Knust is |
Fremgangsmåde
1. I et lavt glas eller i en cocktailshaker kombineres lime med sukker.
2. Knus og pres forsigtigt limesaften ud af limefrugterne.
3. Tilsæt cachaca og limesaft. Rør eller ryst det godt.
4. Hæld drinken op i et glas og tilsæt den knuste is.
Tip:
Husk at du kan genbruge glas fra flere af vores produkter. Her har vi lavet Caipirinha i et glas fra Madame Butterfly Nøddecreme.
Flere spændende opskrifter
Butternut Squash Suppe
Denne Butternut Squash Supper er et ægte vinter hit! Dens runde smag og varme balancere godt til det danske vintervejr. Til dem som godt kan lide at det river lidt, kan vi anbefale at komme en stærkere chilisort i suppen, prøv eventuelt den legendariske Carolina Reaper, men husk at så bliver det STÆRKT!
Kerneboller med spelt og sæddodder
Antal: ca. 15 stk. 1. Kog speltkernerne i de 4 dl vand i 16-20 minutter, og lad dem derefter køle af. 2. Opløs gæren i vandet. 2. Tilsæt salt, solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø, kogte speltkerner og sæddodder. Bland det hele godt. 3. Tilsæt fuldkornshvedemel og derefter hvedemelet lidt efter lidt – dejen skal stadig være klistret,... Læs mere »
Brunkager dekorerede med naturlige farver
Gør klar til julen med disse hyggelig og lækre brunkager, som er dekoreret med naturlige farver! De er perfekte at sidde med en eftermiddag og er en hyggelig aktivitet både for børn og voksne.
Speltalamande med karamelliserede pærer
Nyd denne dessert i de kolde vintermåneder og imponer dine gæster med en nyfortolkning af den klassiske risalamande. I stedet for at servere den med kirsebærsauce, serverer vi den her med karamelliserede pærer med et strejf af citron for ekstra sødme og syrlighed.