Chiagrød med sæddodder
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 12 Minutter
Tilberedning: Natten over 8-12 timer
Chiagrød er en kold grød, der laves aftenen inden, den skal bruges. I denne opskrift er den lavet med kokosmælk, som giver en mild smag af kokos, samt Madame Butterflys Sæddodder, som har et højt indhold af omega-3 og protein.
Ingredienser
Ingredienser
1 Dåse | Light kokosmælk |
3 spsk | Chiafrø |
2 tsk | Madame Butterfly sæddodder |
1 knivspids | Vaniljesukker |
1 knivspids | Salt |
Fremgangsmåde
1. Rør kokosmælk sammen med chiafrø, sæddodder, vaniljesukker og salt.
2. Lad grøden stå i 10 min. og rør sammen igen.
3. Stil på køl til dagen efter.
4. Dagen efter røres grøden godt sammen og drysses med f.eks. granola eller friske bær.
Tip:
Husk at du kan genbruge glas fra flere af vores produkter. Her har vi lavet grøden i et glas fra Madame Butterfly Nøddecreme.
Flere spændende opskrifter
Butternut Squash Suppe
Denne Butternut Squash Supper er et ægte vinter hit! Dens runde smag og varme balancere godt til det danske vintervejr. Til dem som godt kan lide at det river lidt, kan vi anbefale at komme en stærkere chilisort i suppen, prøv eventuelt den legendariske Carolina Reaper, men husk at så bliver det STÆRKT!
Kerneboller med spelt og sæddodder
Antal: ca. 15 stk. 1. Kog speltkernerne i de 4 dl vand i 16-20 minutter, og lad dem derefter køle af. 2. Opløs gæren i vandet. 2. Tilsæt salt, solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø, kogte speltkerner og sæddodder. Bland det hele godt. 3. Tilsæt fuldkornshvedemel og derefter hvedemelet lidt efter lidt – dejen skal stadig være klistret,... Læs mere »
Brunkager dekorerede med naturlige farver
Gør klar til julen med disse hyggelig og lækre brunkager, som er dekoreret med naturlige farver! De er perfekte at sidde med en eftermiddag og er en hyggelig aktivitet både for børn og voksne.
Speltalamande med karamelliserede pærer
Nyd denne dessert i de kolde vintermåneder og imponer dine gæster med en nyfortolkning af den klassiske risalamande. I stedet for at servere den med kirsebærsauce, serverer vi den her med karamelliserede pærer med et strejf af citron for ekstra sødme og syrlighed.