Chokoladeovertrukne Kakao-Mandler
Sværhedsgrad:
Tilberedning: 20
Disse kakaomandler er ikke kun lækre, men de har også den ekstra knas og sødme, der gør dem til en fantastisk snack til kaffebordet, som værtindegave eller til din egne nydelse.
Ingredienser
Ingredienser
250 g | Mandler |
100 g | Mørk chokolade |
1 dl | Madame Butterfly kakao |
Fremgangsmåde
- Hak chokoladen fint
- Smelt chokoladen i en skål over vandbad
- Vend mandlerne i den smeltede chokolade og rør rundt til alle mandlerne er dækket
- Fordel mandlerne ud på et stykke bagepapir og sørg for de ikke ligger oven på hinanden.
- Når chokoladen er størknet omkring mandlerne, separeres de fra hinanden.
Dette kan du gøre ved at putte dem i en stor lukket beholder og ryste godt. - Når de er separeret vendes de i kakao.
Dette kan også med fordel gøres i den lukkede beholder, ved at man tilføjer kakaoen ned til mandlerne og ryster godt.
Flere spændende opskrifter
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.