Dadelkugler med et juletvist
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 15 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Er du lækkersulten og har lyst til en lækker snack, så er dadelkugler perfekte. De tager kun få minutter at lave og er perfekte at dele med dine kære, give i værtindegave eller at have med på farten, når den travle hverdag byder sig.
Ingredienser
Dadelkugler
300 g | Dadler uden sten |
70 g | Mandler |
1 dl | Havregryn (evt glutenfri) |
4 spsk | Kakaopulver |
2 tsk | Vaniljepulver |
1 stk | Økologisk Appensin (du skal bruge skallen) |
0.5 dl | Vand (hvis massen er for tør) |
Pynt
1 dl | Kokosmel |
Fremgangsmåde
- Skyl appelsinen og riv skallen med den fine side af rivjernet
- Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse.
Hvis massen er tør, tilsæt vand. - Form til små kugler og vend i kokos derefter
Flere spændende opskrifter
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.