Gløgg’ologisk hyldedrik (Alkoholfri gløgg)
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 10 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Madame Butterfly gløgg’ologisk hyldedrik er en varm og velsmagende vinterdrik, der bringer hygge til enhver lejlighed. Smagen er en skøn blanding af sødme fra appelsiner, hyldebærsaft og varme krydderier. Serveres bedst varm med en kanelstang for ekstra hygge. Det er det perfekte alkoholfri alternativ til den klassiske gløgg, perfekt til at dele varme øjeblikke i vintermånederne.
Ingredienser
Ingredienser
1 l | Økologisk hyldeblomstsaft (koncentreret) |
4 stk | Kanelstang |
4 stk | Stjerneanis |
2 stk | Økologisk appelsin |
2 stk | Økologisk citron |
1.5 L | Vand |
3 spsk | Madame Butterfly Rørsukker |
Fremgangsmåde
- Varm hyldeblomstsaften op i en gryde ved lav varme.
- Tilsæt kanelstang, stjerneanis, appelsinskal, citronsaft, vand og halvdelen af rørsukkeren.
- Lad det simre forsigtigt i ca. 15-20 minutter, så smagen kan udvikle sig.
- Tilsæt det resterende rørsukker (efter din smag)
- Hæld blandingen gennem en si.
- Gløggen er nu klar til servering.Tip:
Hæld gløggen på termokande, nap en rulle Madame Butterfly Økologiske Brunkager og drag ud i skoven efter et økologisk juletræ.
Flere spændende opskrifter
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.