Gregor´s Vegatatar
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 minutter
Tilberedning: 1-2 timer
Vil du prøve noget nyt og sommer friskt, som kan imponere dine gæster?
Prøv at tilbyd dem denne lækre vegatatar, som selvfølgelig kan tilpasses til netop din smag med andre krydderier end dem vi forslår her i opskriften.
Det er helt op til dig at eksperimentere så du finder frem til lige netop din, og dine gæsters favorit blanding.
Perfekt som starter til dit næste sommer arrangement i godt selskab med et glas bobler eller som tilbehør til din hovedret. Velbekomme!
Ingredienser
Ingredienser
50 g | Madame Butterfly Corn Galletes |
200 ml | Vand |
1 tsk | Salt |
1 tsk | Pebber |
1 stk | Chili |
1 tsk | Ekstra Jumfru Oliven Olie |
1 tsk | Hvidvinseddike |
1 stk | løg |
Eventuelt
1 fed | Hvidløg |
Topping
Persille |
Fremgangsmåde
1. Knus Madame Butterfly Corn Galletes i en skål med fingerne.
2. Bland vand, salt, peber, olie, chili og hvisvinseddike i skålen med de knuste Corn Galletes.
3. Hak løget fint og tilsæt dette.
4. Rør godt rundt og sæt i køleskabet i 1-2 timer.
5. Server oven på Madame Butterfly Corn Galletes, eller eventuelt noget hjemmebagt brød. Velbekomme.
Flere spændende opskrifter
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.
Hveder med müsli
Vores hveder er ikke helt som de plejer – de har nemlig fået et lækkert twist med Madame Butterflys Müsli, fyldt med kokos, dadler og kakaonibs. Den klassiske kardemommesmag er stadig med, men nu får du også et strejf af tropisk sødme og lidt ekstra crunch.