Ingredienser
Madame Butterfly Økologiske Havrekiks | |
Madame Butterfly Økologiske Fuldkornskiks | |
Madame Butterfly Økologiske Havrekiks m/chokolade | |
Madame Butterfly Økologiske Chocolate Chip Cookies | |
Madame Butterfly Økologiske Müslikiks |
Royal icing-base
80 g | Æggehvide |
600 g | Flormelis |
Farvning
1/4 | Rødkål eller rød spidskål (+vand til kogning) |
Natron | |
75 g | Frisk spinat (+1dl vand til at blende) |
Gulerodsjuice | |
Kakaopulver |
Fremgangsmåde
Royal icing-base/hvid glasur:
1. Pisk flormelis og æggehvider indtil, det bliver hvidt og luftigt.
2. Fordel glasuren i 5 skåle – den ene skål sættes til side med det samme, da det er den hvide farve.
Blå:
1. Skær rødkålen/spidskålen i grove skiver og læg det i en gryde. Put vand i gryden, til alt kålen er dækket, og sæt det derefter i kog. Når vandet koger, skrues der ned for varmen, og blandingen skal derefter stå i ca. 10-15 minutter eller indtil, der ikke kommer mere farve ud af kålen.
2. Sigt kålen fra vandet og hæld kogevandet i en beholder, så det kan køle ned.
3. Hæld ca. 1 dl af det afkølede kogevand i en skål og tilsæt natron, indtil du er tilfreds med den blå farve.
4. Find en af skålene med royal icing-basen frem og tilsæt det blå kogevand, indtil du er tilfreds med farven. OBS! vandet tynder glasuren, så hæld ikke for meget i eller juster evt. med mere flormelis
Grøn:
1. Skyl spinaten og hæld det i en høj, slank beholder, som en stavblender kan komme i. Tilsæt ca. 1 dl vand og blend spinaten, indtil der ikke er nogen klumper.
2. Find en af skålene med royal icing-basen frem og tilsæt det grønne vand, indtil du er tilfreds med farven. OBS! vandet tynder glasuren, så hæld ikke for meget i eller juster evt. med mere flormelis.
Orange:
1. Find en af skålene med royal icing-basen frem og tilsæt gulerodsjuice, indtil du er tilfreds med farven. OBS! vandet tynder glasuren, så hæld ikke for meget i eller juster evt. med mere flormelis.
Brun:
1. Find en af skålene med royal icing-basen frem og tilsæt kakaopulver, indtil du er tilfreds med farven. OBS! det kan være nødvendigt at tilsætte en smule vand til denne, da kakaopulveret tykner meget.
Når farverne er lavet, fyldes de i hver deres sprøjtepose, hvorefter kiksene kan dekoreres med præcis de motiver, du har lyst til!
Flere spændende opskrifter
Butternut Squash Suppe
Denne Butternut Squash Supper er et ægte vinter hit! Dens runde smag og varme balancere godt til det danske vintervejr. Til dem som godt kan lide at det river lidt, kan vi anbefale at komme en stærkere chilisort i suppen, prøv eventuelt den legendariske Carolina Reaper, men husk at så bliver det STÆRKT!
Kerneboller med spelt og sæddodder
Antal: ca. 15 stk. 1. Kog speltkernerne i de 4 dl vand i 16-20 minutter, og lad dem derefter køle af. 2. Opløs gæren i vandet. 2. Tilsæt salt, solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø, kogte speltkerner og sæddodder. Bland det hele godt. 3. Tilsæt fuldkornshvedemel og derefter hvedemelet lidt efter lidt – dejen skal stadig være klistret,... Læs mere »
Brunkager dekorerede med naturlige farver
Gør klar til julen med disse hyggelig og lækre brunkager, som er dekoreret med naturlige farver! De er perfekte at sidde med en eftermiddag og er en hyggelig aktivitet både for børn og voksne.
Speltalamande med karamelliserede pærer
Nyd denne dessert i de kolde vintermåneder og imponer dine gæster med en nyfortolkning af den klassiske risalamande. I stedet for at servere den med kirsebærsauce, serverer vi den her med karamelliserede pærer med et strejf af citron for ekstra sødme og syrlighed.