Hjemmelavet koldskål

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 5 minutter

Tilberedning: 10 minutter

Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud, mas dem sammen med sukkeret. Pisk æggeblomme, vaniljesukker og sukker lyst og luftigt. Vend forsigtigt tykmælken i æggeblandingen og herefter kærnemælk. Server med Madame Butterfly Koldskåls Crunch og friske bær Tip: Du kan tilføje 1 spsk. citronsaft for et ekstra pift.

Ingredienser

Ingredienser

4 stkÆggeblommer
1 lKærnemælk
3 dltykmælk
1 stangVanilje
2 Spks.Madame Butterfly Rørsukker

Tilbehør

1 Efter behovMadame Butterfly Koldskåls Crunch

Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud, mas dem sammen med sukkeret.

Pisk æggeblomme, vaniljesukker og sukker lyst og luftigt. Vend forsigtigt tykmælken i æggeblandingen og herefter kærnemælk.

Server med Madame Butterfly Koldskåls Crunch og friske bær

Tip:

Du kan tilføje 1 spsk. citronsaft for et ekstra pift.

Flere spændende opskrifter