Hjemmelavet koldskål
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Der er ikke meget, der slår en hjemmelavet koldskål, så her får du vores bud på den lækre og alsidige sommerdessert, der også kan spises til morgenmad, aftensmad eller som mellemmåltid. Koldskålen toppes med vores lækre Crunch, der giver ekstra sprødhed og en skøn sødme.
Ingredienser
Ingredienser
1 stang | Vanilje |
2 spsk | Madame Butterfly Økologisk Rørsukker |
4 stk | Æggeblommer |
3 dl | Tykmælk |
1 l | Kærnemælk |
Tilbehør
Madame Butterfly Crunch |
Fremgangsmåde
1. Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud. Mas dem derefter sammen med lidt rørsukkeret for at adskille kornene.
2. Pisk æggeblommer, vaniljekorn og rørsukker lyst og luftigt.
3. Vend forsigtigt tykmælken i æggeblandingen og tilsæt herefter kærnemælk.
4. Server koldskålen med Madame Butterfly Crunch og friske bær.
Tip:
Du kan tilføje 1 spsk. citronsaft for ekstra syrlighed.
Flere spændende opskrifter
Hjemmelavet is – to varianter
Skal du have gæster, så kan du servere denne skønne hjemmelavede is. Eller fyld dit yndlingsfyld i, og læg den evt. imellem kiks som sommersnack.
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.