Hjemmelavet koldskål

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 5 minutter

Tilberedning: 10 minutter

Der er ikke meget, der slår en hjemmelavet koldskål, så her får du vores bud på den lækre og alsidige sommerdessert, der også kan spises til morgenmad, aftensmad eller som mellemmåltid. Koldskålen toppes med vores lækre Crunch, der giver ekstra sprødhed og en skøn sødme.

Ingredienser

Ingredienser

1 stangVanilje
2 spskMadame Butterfly Økologisk Rørsukker
4 stkÆggeblommer
3 dlTykmælk
1 lKærnemælk

Tilbehør

Madame Butterfly Crunch

Fremgangsmåde

1. Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud. Mas dem derefter sammen med lidt rørsukkeret for at adskille kornene.
2. Pisk æggeblommer, vaniljekorn og rørsukker lyst og luftigt.
3. Vend forsigtigt tykmælken i æggeblandingen og tilsæt herefter kærnemælk.
4. Server koldskålen med Madame Butterfly Crunch og friske bær.

Tip:

Du kan tilføje 1 spsk. citronsaft for ekstra syrlighed.

Flere spændende opskrifter