Hjemmelavet proteinbar

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 15 minutter

Tilberedning: 15 minutter

Disse hjemmelavet proteinbarer er fyldt med sprødt musli, knasende hasselnødder og proteinpunch fra limabønner. Et himmelsk mix af smag og næringsstoffer, der kickstarter din dag på den bedste måde!
Ingredienserne er simple, smagen er fantastisk, og energiniveauet vil takke dig

Ingredienser

Ingredienser

300 gDadler uden sten
240 gLima-bønner (kogte)
3 spskPeanutbutter
125 gMadame Butterfly Økologisk Glutenfri Crunch
60 gHasselnødder

Topping

250 gMørk Chokolade
25 gHasselnødder (groft hakket)
25 gMadame Butterfly Økologisk Glutenfri Crunch

Fremgangsmåde

  1. Hak chokoladen fint og smelt det over et vandbad
  2. Blend dadler og lima-bønnerne til en ensartet masse
  3. Tilsæt de resterende ingredienser og blend det sammen til ønsket konsistens
  4. Beklæd enten en rugbrødsform eller en bageplade med bagepapir og fordel proteinmassen der på
  5. Hæld chokoladen udover og pynt af med evt hakket hasselnødder eller müsli
  6. Stil på køl i ca. 1 time
  7. Skær ud i passende størrelser
  8. Velbekomme

 

Flere spændende opskrifter