Hjemmelavet proteinbar
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 15 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Disse hjemmelavet proteinbarer er fyldt med sprødt musli, knasende hasselnødder og proteinpunch fra limabønner. Et himmelsk mix af smag og næringsstoffer, der kickstarter din dag på den bedste måde!
Ingredienserne er simple, smagen er fantastisk, og energiniveauet vil takke dig
Ingredienser
Ingredienser
300 g | Dadler uden sten |
240 g | Lima-bønner (kogte) |
3 spsk | Peanutbutter |
125 g | Madame Butterfly Økologisk Glutenfri Crunch |
60 g | Hasselnødder |
Topping
250 g | Mørk Chokolade |
25 g | Hasselnødder (groft hakket) |
25 g | Madame Butterfly Økologisk Glutenfri Crunch |
Fremgangsmåde
- Hak chokoladen fint og smelt det over et vandbad
- Blend dadler og lima-bønnerne til en ensartet masse
- Tilsæt de resterende ingredienser og blend det sammen til ønsket konsistens
- Beklæd enten en rugbrødsform eller en bageplade med bagepapir og fordel proteinmassen der på
- Hæld chokoladen udover og pynt af med evt hakket hasselnødder eller müsli
- Stil på køl i ca. 1 time
- Skær ud i passende størrelser
- Velbekomme
Flere spændende opskrifter
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.
Hveder med müsli
Vores hveder er ikke helt som de plejer – de har nemlig fået et lækkert twist med Madame Butterflys Müsli, fyldt med kokos, dadler og kakaonibs. Den klassiske kardemommesmag er stadig med, men nu får du også et strejf af tropisk sødme og lidt ekstra crunch.