Jordbær lemonade
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 Minutter
Tilberedning: 2 Minutter
En frisk jordbærlemonade, der både kan serveres med og uden alkohol.
Ingredienser
Ingredienser
130 g | Madame Butterfly Økologisk Rørsukker |
160 ml | Vand |
250 g | Jordbær |
1 håndfuld | Mynteblade |
200 ml | Vodka |
650 ml | Danskvand |
Isterninger | |
Citronsaft |
Fremgangsmåde
1. Lav siruppen ved at varme vandet op med sukkeret indtil, det er opløst. Lad det køle af.
2. Purér jordbær og mynteblade.
3. Bland sirup, puré, citronsaft, danskvand og vodka i en kande, og rør det godt sammen. Tilsæt isterninger og servér.
Tip:
Denne drink kan også laves uden alkohol.
Flere spændende opskrifter
Butternut Squash Suppe
Denne Butternut Squash Supper er et ægte vinter hit! Dens runde smag og varme balancere godt til det danske vintervejr. Til dem som godt kan lide at det river lidt, kan vi anbefale at komme en stærkere chilisort i suppen, prøv eventuelt den legendariske Carolina Reaper, men husk at så bliver det STÆRKT!
Kerneboller med spelt og sæddodder
Antal: ca. 15 stk. 1. Kog speltkernerne i de 4 dl vand i 16-20 minutter, og lad dem derefter køle af. 2. Opløs gæren i vandet. 2. Tilsæt salt, solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø, kogte speltkerner og sæddodder. Bland det hele godt. 3. Tilsæt fuldkornshvedemel og derefter hvedemelet lidt efter lidt – dejen skal stadig være klistret,... Læs mere »
Brunkager dekorerede med naturlige farver
Gør klar til julen med disse hyggelig og lækre brunkager, som er dekoreret med naturlige farver! De er perfekte at sidde med en eftermiddag og er en hyggelig aktivitet både for børn og voksne.
Speltalamande med karamelliserede pærer
Nyd denne dessert i de kolde vintermåneder og imponer dine gæster med en nyfortolkning af den klassiske risalamande. I stedet for at servere den med kirsebærsauce, serverer vi den her med karamelliserede pærer med et strejf af citron for ekstra sødme og syrlighed.