Jordbær lemonade
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 Minutter
Tilberedning: 2 Minutter
En frisk jordbærlemonade, der både kan serveres med og uden alkohol.
Ingredienser
Ingredienser
130 g | Madame Butterfly Økologisk Rørsukker |
160 ml | Vand |
250 g | Jordbær |
1 håndfuld | Mynteblade |
200 ml | Vodka |
650 ml | Danskvand |
Isterninger | |
Citronsaft |
Fremgangsmåde
1. Lav siruppen ved at varme vandet op med sukkeret indtil, det er opløst. Lad det køle af.
2. Purér jordbær og mynteblade.
3. Bland sirup, puré, citronsaft, danskvand og vodka i en kande, og rør det godt sammen. Tilsæt isterninger og servér.
Tip:
Denne drink kan også laves uden alkohol.
Flere spændende opskrifter
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.