Ingredienser
Madame Butterfly Økologiske Brunkager |
Royal icing-base
80 g | Æggehvide |
600 g | Flormelis |
Farvning
1/4 | Rødkål eller rød spidskål (+vand til kogning) |
Natron | |
75 g | Frisk spinat (+1dl vand til at blende) |
Gulerodsjuice | |
Kakaopulver |
Fremgangsmåde
Royal icing-base/hvid glasur:
1. Pisk flormelis og æggehvider indtil, det bliver hvidt og luftigt.
2. Fordel glasuren i 5 skåle – den ene skål sættes til side med det samme, da det er den hvide farve.
Blå:
1. Skær rødkålen/spidskålen i grove skiver og læg det i en gryde. Put vand i gryden, til alt kålen er dækket, og sæt det derefter i kog. Når vandet koger, skrues der ned for varmen, og blandingen skal derefter stå i ca. 10-15 minutter eller indtil, der ikke kommer mere farve ud af kålen.
2. Sigt kålen fra vandet og hæld kogevandet i en beholder, så det kan køle ned.
3. Hæld ca. 1 dl af det afkølede kogevand i en skål og tilsæt natron, indtil du er tilfreds med den blå farve.
4. Find en af skålene med royal icing-basen frem og tilsæt det blå kogevand, indtil du er tilfreds med farven. OBS! vandet tynder glasuren, så hæld ikke for meget i eller juster evt. med mere flormelis
Grøn:
1. Skyl spinaten og hæld det i en høj, slank beholder, som en stavblender kan komme i. Tilsæt ca. 1 dl vand og blend spinaten, indtil der ikke er nogen klumper.
2. Find en af skålene med royal icing-basen frem og tilsæt det grønne vand, indtil du er tilfreds med farven. OBS! vandet tynder glasuren, så hæld ikke for meget i eller juster evt. med mere flormelis.
Orange:
1. Find en af skålene med royal icing-basen frem og tilsæt gulerodsjuice, indtil du er tilfreds med farven. OBS! vandet tynder glasuren, så hæld ikke for meget i eller juster evt. med mere flormelis.
Brun:
1. Find en af skålene med royal icing-basen frem og tilsæt kakaopulver, indtil du er tilfreds med farven. OBS! det kan være nødvendigt at tilsætte en smule vand til denne, da kakaopulveret tykner meget.
Når farverne er lavet, fyldes de i hver deres sprøjtepose, hvorefter brunkagerne kan dekoreres med præcis de motiver, du har lyst til!
Flere spændende opskrifter
Grønkålssalat med speltkerner
Servér denne forfriskende grønkålssalat med speltkerner til dine grillaftener. Ikke nok med at den smager fantastisk, så er den også lavet af frugt og grønt, som passer til sæsonen.
Smørrebrød med roastbeef
Knækbrød er en fantastisk erstatning for det traditionelle smørrebrød, og vi har en lækker og hurtig frokostidé til dig: et alternativt smørrebrød med roastbeef på knækbrød! Vores knækbrød er fyldt med fuldkorn, hvilket gør det nemt at få fibre i din kost. Det er en sjov og velsmagende måde at nyde din frokost på. Prøv det og oplev en ny favorit!
Smørrebrød med æg
Knækbrød er et fantastisk alternativ til det traditionelle smørrebrød, og her er en hurtig og lækker frokostidé til dig: et delikat smørrebrød med æg og tomat på knækbrød! Vores knækbrød er fyldt med fuldkorn, hvilket gør det nemt at få fibre i din kost. Det er en velsmagende måde at nyde din frokost på, som tilfredsstiller dine smagsløg. Prøv det og oplev en ny favorit!
Fudgy brownies
Hvis du gerne vil imponere dine venner eller familie med noget lækkert bagværk, så prøv denne brownie! Den tager lidt længere tid at lave end en alm brownie, men den er hele ventetiden værd. Enhver chokoladeelskers drøm!
Pulled Pork Pita
Forkæl dine smagsløg med vores twist på den klassiske pulled pork burger i form af en lækker pita! Her får du den saftige pulled pork serveret med vores hjemmelavede coleslaw pakket ind i en blød pita. En uimodståelig kombination, der vil forkæle dine smagsløg. Perfekt til en varm sommerdag!