Juledessert med brunkager og portvin

Sværhedsgrad:

Tilberedning: 25

Lækker juledessert med Madame Butterfly økologiske brunkager. Denne dessert kombinerer den rige, krydrede smag af brunkager med den dybe, søde karakter af portvin, hvilket resulterer i en festlig og velsmagende oplevelse.

Ingredienser

Ingredienser

200 gMadame Butterfly økologiske brunkager
200 gTørrede figner
1 dlPortvin
2.5 dlFløde
100 gMørk chokolade
2 spskHasselnødder
Stødt kanel
Vaniljeekstrakt

Fremgangsmåde

 

  1. Knus brunkager, hak figner, nødder og chokolade i moderate stykker
  2. Bland knuste brunkager og hakkede figner i en skål.
  3. Tilsæt portvinen og rør forsigtigt, til brunkager og figner er blødt godt op.
  4. Pisk fløden, så den danner bløde toppe. Tilsæt kanel og vaniljeekstrakt efter ønsket smag.
  5. Fold flødeskummet forsigtigt ind i brunkage-figenblandingen.
  6. Fordel blandingen i portionsglas og drys med chokolade og nødder.
  7. Lad desserten køle i køleskabet i mindst en time, så smagene rigtigt kan blande sig.

Flere spændende opskrifter