Knækbrød med æggesalat

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 35 minutter

Tilberedning: 9 minutter

Knækbrød er en fantastisk erstatning for traditionelt smørrebrød, og vi har en hurtig idé til dig: et alternativt smørrebrød med æggesalat på knækbrød! Vores knækbrød er fyldt med fuldkorn, det gør det let at få flere fibre i din kost. Prøv noget lækkert på frokostbordet!

Ingredienser

Knækbrød med æggesalat

8 skiverMadame Butterfly Sesamknækbrød
5 stkÆg
5 spskMayonnaise
1.5 tskKarry
0.5 tskGurkemeje
1 tskSalt

Pynt

Karse

Fremgangsmåde

Kog æggene i 9 min. og køl dem af i koldt vand
Pil æggene og skyl dem under koldt vand
Mens æggene køler rør da mayonnaise, karry, gurkemeje og salt sammen
Mos æg med en gaffel, og vend dem i mayonnaisen
Smag til med karry og salt efter ca. ½ time
Læg på knækbrød og pynt med et drys karse
Opbevares på køl efter tilberedning, spises indenfor 24 timer

Flere spændende opskrifter