Knækbrød med sæddodder
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 Minutter
Tilberedning: 12 Minutter
De små knækbrød fungerer godt som en let snack i madpakken eller som tilbehør til ostebordet.
Ingredienser
Ingredienser
35 g | Madame Butterfly sæddodder |
2 | Æg |
70 g | Hørfrø |
70 g | Solsikkekerner |
35 g | Græskarkerner |
Salt |
Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen på 190 C varmluft.
2. Æg og salt blandes sammen i en skål.
3. De øvrige ingredienser tilsættes og blandes sammen.
4. Blandingen fordeles i et tyndt lag på en bageplade beklædt med bagepapir.
5. Bages i ovnen i ca. 12 min.
Flere spændende opskrifter
Hjemmelavet is – to varianter
Skal du have gæster, så kan du servere denne skønne hjemmelavede is. Eller fyld dit yndlingsfyld i, og læg den evt. imellem kiks som sommersnack.
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.