Mojito
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 Minutter
Tilberedning: 2 Minutter
En mojito går man sjældent galt i byen med, og derfor får du her vores bud på den klassiske drink, som kan nydes hele året rundt.
Ingredienser
Ingredienser
2 stk | Lime |
2 håndfulde | Mynteblade |
8 spsk | Madame Butterfly Økologisk Rørsukker |
Isterninger | |
600 ml | Danskvand |
180 ml | Hvid rom |
Fremgangsmåde
1. Kom limeskiver, rørsukker og mynteblade i det glas, som drinken skal serveres i.
2. Mas det hele sammen med en muddler eller en ske og tilsæt isterningerne.
3. Hæld rommen i og fyld op med danskvand.
Flere spændende opskrifter
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.