Naanbrød med avocado og æg
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 10 Minutter
Tilberedning: 5 Minutter
En simpel og hurtig ret, der både kan bruges som en lækker morgenmad til weekenden eller som en nem hovedret i hverdagen.
Ingredienser
Naanbrød med avocado og æg
4 Stk. | Madame Butterfly Naanbrød |
4 Stk. | Avocado |
4 Stk. | Tomater |
4 Stk. | Æg |
4 Stk. | Bøffel mozzarella |
4 Kvist | Persille |
Fremgangsmåde
1. Varm naanbrødet i ovn i 3-5 minutter ved 180 grader, på brødrister til det er som ønsket, eller smid det på grillen i 1-2 min.
2. Fjern sten og skræl fra avocadoen, skær tomaterne (gem lidt til topping), og blend det sammen i en minihakker for at få en ensartet konsistens. Fordel det på brødet.
3. Kom lidt tomat på toppen.
4. Kog æggene eller lav røræg på en pande og læg dem ovenpå.
5. Skær nogle mozzarella-skiver og tilsæt dem. Du kan evt. sætte det hele i mikroovnen for at smelte mozzarellaosten.
Top af med frisk persille og giv evt. det hele en lille smule olivenolie.
Tip:
Du kan selvfølgelig prøve dig frem med andre spændende ingredienser efter egen smag.
Flere spændende opskrifter
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.
Hveder med müsli
Vores hveder er ikke helt som de plejer – de har nemlig fået et lækkert twist med Madame Butterflys Müsli, fyldt med kokos, dadler og kakaonibs. Den klassiske kardemommesmag er stadig med, men nu får du også et strejf af tropisk sødme og lidt ekstra crunch.