Nøddecreme Is
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 Minutter
Tilberedning: 12 timer
Der er ikke meget, der slår hjemmelavet is, og selvom ventetiden kan være lang, er den bestemt det hele værd. I denne opskrift har vi gjort det nemmere at lave din egen chokoladeis ved at bruge vores Madame Butterfly Nøddecreme, der giver en rig smag af både chokolade og hasselnødder.
Ingredienser
Ingredienser
100 g | Madame Butterfly Nøddecreme |
300 g | Piskefløde |
50 g | Rørsukker |
Vanilje | |
Salt |
Fremgangsmåde
1. Pisk fløden med sukker, indtil det bliver stift.
2. Tilføj nøddecreme, vanilje og salt.
3. Bland forsigtigt massen sammen og tilsæt evt. hakkede mynteblade.
4. Frys ismassen i mindst 12 timer.
Flere spændende opskrifter
Butternut Squash Suppe
Denne Butternut Squash Supper er et ægte vinter hit! Dens runde smag og varme balancere godt til det danske vintervejr. Til dem som godt kan lide at det river lidt, kan vi anbefale at komme en stærkere chilisort i suppen, prøv eventuelt den legendariske Carolina Reaper, men husk at så bliver det STÆRKT!
Kerneboller med spelt og sæddodder
Antal: ca. 15 stk. 1. Kog speltkernerne i de 4 dl vand i 16-20 minutter, og lad dem derefter køle af. 2. Opløs gæren i vandet. 2. Tilsæt salt, solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø, kogte speltkerner og sæddodder. Bland det hele godt. 3. Tilsæt fuldkornshvedemel og derefter hvedemelet lidt efter lidt – dejen skal stadig være klistret,... Læs mere »
Brunkager dekorerede med naturlige farver
Gør klar til julen med disse hyggelig og lækre brunkager, som er dekoreret med naturlige farver! De er perfekte at sidde med en eftermiddag og er en hyggelig aktivitet både for børn og voksne.
Speltalamande med karamelliserede pærer
Nyd denne dessert i de kolde vintermåneder og imponer dine gæster med en nyfortolkning af den klassiske risalamande. I stedet for at servere den med kirsebærsauce, serverer vi den her med karamelliserede pærer med et strejf af citron for ekstra sødme og syrlighed.