Nøddecreme Is
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 Minutter
Tilberedning: 12 timer
Der er ikke meget, der slår hjemmelavet is, og selvom ventetiden kan være lang, er den bestemt det hele værd. I denne opskrift har vi gjort det nemmere at lave din egen chokoladeis ved at bruge vores Madame Butterfly Nøddecreme, der giver en rig smag af både chokolade og hasselnødder.
Ingredienser
Ingredienser
100 g | Madame Butterfly Nøddecreme |
300 g | Piskefløde |
50 g | Madame Butterfly Rørsukker |
Vanilje | |
Salt |
Fremgangsmåde
1. Pisk fløden med sukker, indtil det bliver stift.
2. Tilføj nøddecreme, vanilje og salt.
3. Bland forsigtigt massen sammen og tilsæt evt. hakkede mynteblade.
4. Frys ismassen i mindst 12 timer.
Flere spændende opskrifter
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.