Nytårs natmad med knækbrød

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 15 minutter

Tilberedning: 15 minutter

Nytårsaften er en tid til fest, glæde og ikke mindst lækker mad. Hvis du ønsker at imponere dine gæster med en let og smagfuld natmad, så er knækbrød med forskellige toppings det perfekte valg. Her præsenterer vi fire varianter, der vil tilfredsstille enhver smagssans: laksetopping, kikærtetopping, tomattopping og agurketopping.

Ingredienser

Ingredienser

2 pakkerMadame Butterfly Økologisk Fuldkorns Hvede Knækbrød

Laksetopping

100 gNeutral flødeost
150 gKoldrøget Laks
Dild

Agurketopping

1 stkAvokado
1 stkAgurk
Sort peber
Ærteskud

Kikærtetopping

100 gHummus
100 gKikærter (kogte)
4 spskOlie
1 knivspidsSalt
1 spskPaprika
40 gSyltede Rødløg
Karse

Tomat topping

1 stkAvokado
200 gCherry Tomater
150 gMini Mozzarella
Flagesalt
Ærteskud

Fremgangsmåde

Knækbrød m. Laksetopping

  1. Smør knækbrødet med flødeost
  2. Placere det koldrøget laks ovenpå
  3. Pynt af med dild

 

Knækbrød m. Agurk

  1. Mos avokadoen med en gaffel
  2. Smør knækbrødet med avokado
  3. Skær agurken ud i tynde strimler og placere oven på knækbrødet
  4. Pynt af med frisk kværnet peber og ærteskud

 

Knækbrød m. Kikærter

  1. Bland kogte kikærter med olie, salt og paprika
  2. Bland det godt sammen
  3. Bag kikærterne i ovnen ved varmluft 200 grader i ca. 15 minutter
  4. Lad kikærterne køle af
  5. Smør knækbrødet med hummus og placere derefter de bagte kikærter oven på
  6. Pynt af med syltede rødløg og karse

 

Knækbrød m. Tomat

  1. Mos avokadoen med en gaffel
  2. Smør knækbrødet med avokado
  3. Placere tomat og mozzarella oven på
  4. Pynt af med flagesalt og ærteskud

Flere spændende opskrifter