Overnighter
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 5 Minutter
Tilberedning: Natten over 8-12 timer
Denne lækre overnighter giver dig en god start på dagen og er nem at have med på farten. Den syrlige yoghurt og søde honning komplimenterer vores Crunch helt perfekt!
Ingredienser
Ingredienser
800 g | Yoghurt |
8 tsk | Chiafrø |
4 tsk | Madame Butterfly Sæddodder |
4 tsk | Honning |
12 spsk | Madame Butterfly Crunch |
Fremgangsmåde
1. Bland yoghurt, chiafrø, sæddodder og honning i en skål.
2. Mix det hele sammen og lad det stå tildækket i køleskabet natten over.
3. Næste morgen toppes overnighteren med Madame Butterfly Crunch.
Tip:
Top gerne overnighteren med nogle friske frugter eller bær.
Flere spændende opskrifter
Butternut Squash Suppe
Denne Butternut Squash Supper er et ægte vinter hit! Dens runde smag og varme balancere godt til det danske vintervejr. Til dem som godt kan lide at det river lidt, kan vi anbefale at komme en stærkere chilisort i suppen, prøv eventuelt den legendariske Carolina Reaper, men husk at så bliver det STÆRKT!
Kerneboller med spelt og sæddodder
Antal: ca. 15 stk. 1. Kog speltkernerne i de 4 dl vand i 16-20 minutter, og lad dem derefter køle af. 2. Opløs gæren i vandet. 2. Tilsæt salt, solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø, kogte speltkerner og sæddodder. Bland det hele godt. 3. Tilsæt fuldkornshvedemel og derefter hvedemelet lidt efter lidt – dejen skal stadig være klistret,... Læs mere »
Brunkager dekorerede med naturlige farver
Gør klar til julen med disse hyggelig og lækre brunkager, som er dekoreret med naturlige farver! De er perfekte at sidde med en eftermiddag og er en hyggelig aktivitet både for børn og voksne.
Speltalamande med karamelliserede pærer
Nyd denne dessert i de kolde vintermåneder og imponer dine gæster med en nyfortolkning af den klassiske risalamande. I stedet for at servere den med kirsebærsauce, serverer vi den her med karamelliserede pærer med et strejf af citron for ekstra sødme og syrlighed.