Ingredienser
Påskeæg
| 200 g | Marcipan |
| 50 g | Madame Butterfly Nøddecreme eller kakaocreme |
| 150 g | Overtrækschokolade mørk |
Pynt
| 50 g | Overtrækschokolade hvid |
Fremgangsmåde
Dagen før:
Sæt nøddecreme eller kakaocreme i køleskabet
På dagen:
Marcipan deles i 8 stykker á 25 g
Trykkes lidt flade med en hulning i midten
Læg en lille teskefuld creme i hulningen og fold marcipanen rundt om
Gør det gerne hurtigt, da cremen ellers bliver for blød
Form den fyldte marcipan til æg
Sæt dem på køl mens den mørke chokolade smeltes i vandbad
Overtræk æggene med chokolade og lad det størkne
Den hvide chokolade smeltes i vandbad (vær lidt forsigtig, det bliver let brændt)
Pynt æggene med den hvide chokolade
Hvis ikke de spises med det samme, opbevares de på køl til servering
Flere spændende opskrifter
Asiatisk inspirerede fuldkornstacos
Vores Økologiske Fuldkornspita har fået nyt liv som asiatisk inspirerede tacos - toppet med sød mangosalsa, sprød spidskål og syrlige rødløg for den perfekte balance mellem sødt, frisk og surt.
Halloween Monstre
Disse daddelkugler med linser er skræmmende gode. Form dem som små monstre og rul dem i kakao, frysetørret hindbær eller nødder – små, (u)hyggelige monstre, der er lige så sjove at lave som at spise!
Linsetærte med sæsongrønt
En smagfuld og mættende tærte fyldt med efterårets bedste grøntsager – blomkål, squash og løg – kombineret med belugalinser og soltørrede tomater for ekstra dybde. Toppes med frisk revet parmesan og evt. burrata. Denne tærte er super nem at lave, samtidig med at den er virkelig smagfuld. Perfekt som både hverdagsret og til weekenden.
Nutty choco overnight oats
Med denne opskrift kan du forvandle vores økologiske Instant Nutty Choco Bowl til en cremet overnight oat med chokolade og peanutbutter. Vi siger dig, det er nærmest som at spise dessert til morgenmad. Grøden smager ikke kun syndig godt, den giver dig også en mættende portion fyldt med protein og kostfibre. Perfekt til travle morgener, hvor det skal gå lidt hurtigt eller som lækker tilbehør til morgenmadsbordet i weekenden.
Blåbærmuffins med havregryn
Forkæl dig selv med saftige blåbærmuffins lavet på økologisk Instant Oatmeal med blåbær og æble - en skøn måde at snige lidt ekstra fibre og fuldkorn ind i hverdagen. Perfekt som nærende snack i madpakken, morgenmad to go eller lidt hyggelig forkælelse til morgenkaffen i weekenden. Nem opskrift, klar på 30 minutter.
Havregrødspandekager med æble og kanel
Start dagen med lune havregrødspandekager, lavet på vores økologiske Instant Oatmeal med smag af æble og kanel. Perfekt til weekendhygge eller når du vil forkæle sig selv med en mere nærende version af klassiske pandekager. Nyd dem lune som de er eller top med friske æbler, sirup og mandelflager.
