Påskeæg med marcipan og nøddecreme

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 40 minutter

Tilberedning: 10 + 10 minutter

Små søde påskeæg af marcipan fyldt med vores Madame Butterfly nøddecreme. Perfekte til påskebordet eller som en lille gave til én du holder af.

Ingredienser

Påskeæg

200 gMarcipan
50 gMadame Butterfly Nøddecreme eller kakaocreme
150 gOvertrækschokolade mørk

Pynt

50 gOvertrækschokolade hvid

Fremgangsmåde

Dagen før:

Sæt nøddecreme eller kakaocreme i køleskabet

På dagen:

Marcipan deles i 8 stykker á 25 g

Trykkes lidt flade med en hulning i midten

Læg en lille teskefuld creme i hulningen og fold marcipanen rundt om

Gør det gerne hurtigt, da cremen ellers bliver for blød

Form den fyldte marcipan til æg

Sæt dem på køl mens den mørke chokolade smeltes i vandbad

Overtræk æggene med chokolade og lad det størkne

Den hvide chokolade smeltes i vandbad (vær lidt forsigtig, det bliver let brændt)

Pynt æggene med den hvide chokolade

Hvis ikke de spises med det samme, opbevares de på køl til servering

Flere spændende opskrifter