Pita-panini med stegt/grillet aubergine
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 30 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Vi har leget i Madame Butterfly-køkkenet og fundet på denne nye opskrift til et let aftensmåltid. Forkæl dine nærmeste ved servere denne lækre pita-panini, med hjemmelavet pesto, skønne stegte auberginer og lækker smeltet ost.
Ingredienser
Auberginer
2 stk | Aubergine |
5 spsk | Rapsolie |
Lidt | Salt |
Lidt | Peber |
Tomatpesto
75 g | Solsikkekerner |
100 g | Soltørrede tomater |
1 fed | Hvidløg |
2 dl | Rapsolie |
Lidt | Salt |
Pita Panini med stegt/grillet aubergine
2 pakker | Madame Butterfly Jumbo Pita |
16 skiver | Ost efter smag |
50 g | Syltede Rødløg |
Blandet Salatmix |
Fremgangsmåde
Stegte/grillede auberginer:
Skyl auberginerne, og skær dem i skiver á 1 cm på den lange led
Pensl skiverne med lidt rapsolie
Varm en pande eller en grill op
Steg auberginerne i 6-8 minutter ved middel varme på begge side, til de er gyldne
Krydr med salt og friskkværnet peber
Tomatpesto:
- Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, kør til massen har en finthakket og ensartet konsistens
- Smag til med salt
Pita panini:
Flæk pitabrød på midten
Smør top og bund med pesto
Læg 3-4 skiver stegte auberginer på
Læg osten ovenpå
Top med syltede rødløg og blandet salat
Læg toppen på
Rist dem i et panini-jern eller en toaster
- Pas på brødet ikke bliver brændt
Flere spændende opskrifter
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.
Hveder med müsli
Vores hveder er ikke helt som de plejer – de har nemlig fået et lækkert twist med Madame Butterflys Müsli, fyldt med kokos, dadler og kakaonibs. Den klassiske kardemommesmag er stadig med, men nu får du også et strejf af tropisk sødme og lidt ekstra crunch.