Pita-panini med stegt/grillet aubergine

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 30 minutter

Tilberedning: 10 minutter

Vi har leget i Madame Butterfly-køkkenet og fundet på denne nye opskrift til et let aftensmåltid. Forkæl dine nærmeste ved servere denne lækre pita-panini, med hjemmelavet pesto, skønne stegte auberginer og lækker smeltet ost.

Ingredienser

Auberginer

2 stkAubergine
5 spskRapsolie
LidtSalt
LidtPeber

Tomatpesto

75 gSolsikkekerner
100 gSoltørrede tomater
1 fedHvidløg
2 dlRapsolie
LidtSalt

Pita Panini med stegt/grillet aubergine

2 pakkerMadame Butterfly Jumbo Pita
16 skiverOst efter smag
50 gSyltede Rødløg
Blandet Salatmix

Fremgangsmåde

Stegte/grillede auberginer:

  1. Skyl auberginerne, og skær dem i skiver á 1 cm på den lange led

  2. Pensl skiverne med lidt rapsolie

  3. Varm en pande eller en grill op

  4. Steg auberginerne i 6-8 minutter ved middel varme på begge side, til de er gyldne

  5. Krydr med salt og friskkværnet peber

 

Tomatpesto:

  1. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, kør til massen har en finthakket og ensartet konsistens
  2. Smag til med salt

 

Pita panini:

  1. Flæk pitabrød på midten

  2. Smør top og bund med pesto

  3. Læg 3-4 skiver stegte auberginer på

  4. Læg osten ovenpå

  5. Top med syltede rødløg og blandet salat

  6. Læg toppen på

  7. Rist dem i et panini-jern eller en toaster

  8. Pas på brødet ikke bliver brændt

Flere spændende opskrifter