Pitabrød med sød kartoffel, æbler og kylling
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 30 minutter
Tilberedning: 40 minutter
Elsker du pitabrød og elsker du fuldkorn? Så prøv denne lækre opskrift med Madame Butterfly’s fuldkornspitabrød.
Ingredienser
Pitabrød med fyld
8 stk | Madame Butterfly fuldkornspitabrød |
1 kg | Søde kartofler |
1 stor håndfuld | Frisk rosmarin |
1 nip | Chili |
2 spsk | Rapsolie til stegning |
4 stk | Kyllingebryst |
1 tsk | Salt |
0.5 tsk | Peber |
400 g | Spidskål, snittet |
4 | Æbler, i skiver |
Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 200°C almindelig ovn.
2. Skræl de søde kartofler og skær dem i terninger af ca. 1×1 cm.
3. Kog kartoflerne med salt i 10-15 minutter, til de er møre.
4. Når kartoflerne er kogt møre, hældes vandet i en skål og gemmes.
5. Kom kartoflerne i en anden skål og mos dem med en gammel. Hvis du synes, at mosen er for tyk, tilsæt da noget af kogevandet, til konsistensen er, som du ønsker det.
6. Tilsæt hakket rosmarin og chili til kartoffelmosen.
7. Varm olie op på en pande.
8. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber. Steg dem til de er gennemstegt – ca. 7 minutter på hver side.
9. Når kyllingen er gennemstegt, skæres den i mundrette stykker.
10. Snit spidskålen fint.
11. Skær æblerne i tynde skiver.
12. Kom pitabrødene under koldt vand og varm dem i 4-6 minutter i ovnen.
13. Fyld de lune pitabrød med kartoffelmos, kylling, spidskål og æbler.
Flere spændende opskrifter
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.
Hveder med müsli
Vores hveder er ikke helt som de plejer – de har nemlig fået et lækkert twist med Madame Butterflys Müsli, fyldt med kokos, dadler og kakaonibs. Den klassiske kardemommesmag er stadig med, men nu får du også et strejf af tropisk sødme og lidt ekstra crunch.