Ingredienser
Ingredienser
300 g | Mørk chokolade |
75 g | Madame Butterfly havrekiks |
60 g | Tørret tranebær |
60 g | Mandler |
60 g | Skumfiduser |
Pynt
100 g | Hvid chokolade |
Frysetørret hindbær, pistacie eller mandler |
Fremgangsmåde
- Hak det mørke chokolade og smelt det i en skål over vandbad
- Når chokoladen er smeltet tages den af varmen
- Knæk havrekiksene i store stykker og kom i den smeltede chokolade, sammen med mandlerne og tranebærene
- Skær eller klip skumfiduserne i moderate stykker og bland sammen med chokoladeblandingen.
- Rør godt rundt til det hele er dækket af chokolade
- Kom det på et bagepapir og jævn det ud i et jævnt lag.
Pynt
- Hak det hvide chokolade og smelt det i en skål over vandbad.
- Når chokoladen er smeltet tages den af varmen
- Fordel den hvide chokolade i små klatter ud på chokoladeblandingen med en spiseske. Smør derefter klatterne ud så du får et fint mønster.
- Drys herefter f.eks frysetørret hindbær på og stil det på køl i ca. 1-2 timer (til chokoladen er størknet)
- Når chokoladen er størknet skæres rocky roadsene ud i passende mundbider og så er de klar til at nydes
Flere spændende opskrifter
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.
Hveder med müsli
Vores hveder er ikke helt som de plejer – de har nemlig fået et lækkert twist med Madame Butterflys Müsli, fyldt med kokos, dadler og kakaonibs. Den klassiske kardemommesmag er stadig med, men nu får du også et strejf af tropisk sødme og lidt ekstra crunch.