Ingredienser
Ingredienser
30 g | Quinoa |
150 g | Madame Butterfly Crunch |
20 g | Hørfrø |
100 g | Blandede nødder |
75 g | Peanut butter |
40 g | Honning |
35 g | Kokosolie |
Sauce
35 g | Mørk chokolade |
10 g | Kokosolie |
Fremgangsmåde
1. Læg bagepapir i en bradepande.
2. Rist quinoaen og bland den derefter med Crunch, hørfrø og nødder.
3. Tilsæt peanut butter, 35 g kokosolie og honning.
4. Kom blandingen i bradepanden og tryk den ned.
5. Smelt den mørke chokolade med 10 g kokosolie og hæld den på toppen.
6. Lad bradepanden stå i køleskabet i 2 timer og skær herefter barerne ud i den ønskede størrelse.
Tip:
Opbevar dine barer i køleskabet og tag dem ud et par minutter inden servering.
Flere spændende opskrifter
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.
Hveder med müsli
Vores hveder er ikke helt som de plejer – de har nemlig fået et lækkert twist med Madame Butterflys Müsli, fyldt med kokos, dadler og kakaonibs. Den klassiske kardemommesmag er stadig med, men nu får du også et strejf af tropisk sødme og lidt ekstra crunch.