Ingredienser
Ingredients
40 g | Peanut butter |
40 g | Honning |
40 g | Kokosolie |
1 tsk | Vaniljesukker |
20 g | Chiafrø |
30 g | Quinoa |
150 g | Madame Butterfly Crunch |
100 g | Nødder (f.eks. mandler) |
60 g | Madame Butterfly Nøddecreme |
35 g | Mørk chokolade (kan undlades) |
Fremgangsmåde
1. Kom peanutbutter, honning, kokosolie og vaniljesukker i en skål, og varm det op til det har en ensartet konsistens.
2. Tilføj chiafrø, quinoa og crunch og bland det sammen.
3. Tilsæt derefter nødderne og nøddecremen.
4. Fordel blandingen i en bradepande med bagepapir. Tryk blandingen godt sammen.
5. Smelt mørk chokolade, og dryp det udover massen.
6. Dæk bradepanden over, og stil det på køl i mindst 1 time.
7. Skær herefter massen ud i den ønskede størrelse, og nyd dem afkølet. Opbevar dem i tætsluttende emballage.
Tip:
Opbevar dine barer i køleskabet.
Flere spændende opskrifter
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.