Tomat pesto
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 10 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Prøv denne lækre pesto lavet på soltørrede tomater – den er super nem at lave. Den er perfekt i din sandwich, panini eller på dit knækbrød. Pestoen kan også bruges som dip til kiks og grøntsager.
Ingredienser
Tomatpesto
75 g | Solsikkekerner |
100 g | Soltørrede tomater |
1 fed | Hvidløg |
2 dl | Rapsolie |
Lidt | Salt |
Fremgangsmåde
Tomatpesto:
- Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, kør til massen har en finthakket og ensartet konsistens
- Smag til med salt
Flere spændende opskrifter
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.
Hveder med müsli
Vores hveder er ikke helt som de plejer – de har nemlig fået et lækkert twist med Madame Butterflys Müsli, fyldt med kokos, dadler og kakaonibs. Den klassiske kardemommesmag er stadig med, men nu får du også et strejf af tropisk sødme og lidt ekstra crunch.