Ingredienser
Madame Butterfly Økologiske Havrekiks | |
Madame Butterfly Økologiske Fuldkornskiks | |
Madame Butterfly Økologiske Havrekiks m/chokolade | |
Madame Butterfly Økologiske Chocolate Chip Cookies | |
Madame Butterfly Økologiske Müslikiks |
Royal icing-base
80 g | Æggehvide |
600 g | Flormelis |
Farvning
1/4 | Rødkål eller rød spidskål (+vand til kogning) |
Natron | |
75 g | Frisk spinat (+1dl vand til at blende) |
Gulerodsjuice | |
Kakaopulver |
Fremgangsmåde
Royal icing-base/hvid glasur:
1. Pisk flormelis og æggehvider indtil, det bliver hvidt og luftigt.
2. Fordel glasuren i 5 skåle – den ene skål sættes til side med det samme, da det er den hvide farve.
Blå:
1. Skær rødkålen/spidskålen i grove skiver og læg det i en gryde. Put vand i gryden, til alt kålen er dækket, og sæt det derefter i kog. Når vandet koger, skrues der ned for varmen, og blandingen skal derefter stå i ca. 10-15 minutter eller indtil, der ikke kommer mere farve ud af kålen.
2. Sigt kålen fra vandet og hæld kogevandet i en beholder, så det kan køle ned.
3. Hæld ca. 1 dl af det afkølede kogevand i en skål og tilsæt natron, indtil du er tilfreds med den blå farve.
4. Find en af skålene med royal icing-basen frem og tilsæt det blå kogevand, indtil du er tilfreds med farven. OBS! vandet tynder glasuren, så hæld ikke for meget i eller juster evt. med mere flormelis
Grøn:
1. Skyl spinaten og hæld det i en høj, slank beholder, som en stavblender kan komme i. Tilsæt ca. 1 dl vand og blend spinaten, indtil der ikke er nogen klumper.
2. Find en af skålene med royal icing-basen frem og tilsæt det grønne vand, indtil du er tilfreds med farven. OBS! vandet tynder glasuren, så hæld ikke for meget i eller juster evt. med mere flormelis.
Orange:
1. Find en af skålene med royal icing-basen frem og tilsæt gulerodsjuice, indtil du er tilfreds med farven. OBS! vandet tynder glasuren, så hæld ikke for meget i eller juster evt. med mere flormelis.
Brun:
1. Find en af skålene med royal icing-basen frem og tilsæt kakaopulver, indtil du er tilfreds med farven. OBS! det kan være nødvendigt at tilsætte en smule vand til denne, da kakaopulveret tykner meget.
Når farverne er lavet, fyldes de i hver deres sprøjtepose, hvorefter kiksene kan dekoreres med præcis de motiver, du har lyst til!
Flere spændende opskrifter
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.
Hveder med müsli
Vores hveder er ikke helt som de plejer – de har nemlig fået et lækkert twist med Madame Butterflys Müsli, fyldt med kokos, dadler og kakaonibs. Den klassiske kardemommesmag er stadig med, men nu får du også et strejf af tropisk sødme og lidt ekstra crunch.