Pitabrødspanini
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 15 minutter
Tilberedning: 5 minutter
Lav sprøde panini af dit Madame Butterfly pitabrød med denne nemme opskrift. Denne variant består af pesto, aubergine, spinat, ost og tomat.
Ingredienser
Ingredienser
4 | Madame Butterfly pitabrød (fuldkorn eller almindelig) |
1 glas | Grøn eller rød pesto |
1 stk | Aubergine |
75 g | Spinat |
2 | Tomater, skiveskåret |
2 | Bøffelmozzerella, skiveskåret |
Olivenolie til stegning |
Fremgangsmåde
1. Sautér spinat på en tør pande, til det er faldet sammen.
2. Skær aubergine i skiver á ca. 0,5 cm og steg dem på en pande med olivenolie ved middelvarme 2-3 minutter på hver side. Krydr dem eventuelt med lidt salt og peber.
3. Flæk pitabrødene med en brødkniv og smør dem med et tyndt lag pesto på begge sider.
4. Læg stegt aubergine, tomat, bøffelmozzerella og spinat på den ene halvdel af pitabrødet og læg derefter det andet halve stykke brød ovenpå.
5. Grill pitabrødene i en paninigrill eller rist dem på begge sider, til de er sprøde og osten er smeltet.
6. Skær dem i halve og nyd dem lune.
Tip:
Du kan selvfølgelig putte lige, hvad du foretrækker i din pitabrødspanini. Det kan for eksempel være ost & skinke eller måske Madame Butterfly nøddecreme…
Hvis du har rester af dit pitabrød kan du lave dem til sprøde pitabrødschips med krydder- og hvidløgsolie.
Flere spændende opskrifter
Overnight oats
Skal din morgenmad være nem, lækker og mættende? Så prøv denne opskrift på overnight oats med Madame Butterfly Havregrød. Du kan selv vælge, om du vil bruge varianten med æble & kanel eller den med æble & blåbær. Tilsæt kun mælk, yoghurt og din yndlings topping. Hvis du ønsker din kop overnight oats mere sød og med en snert af vanilje, så kan du tilsætte lidt vaniljesukker. Overnight oats kan holde sig et par dage i køleskab, så du kan lave til flere dage i forvejen. Nemmere bliver det ikke 🙂
Tyk kakaomilkshake
Her er mit bedste bud på nem, hjemmelavet og tyk kakaomilkshake med Fairtrade kakaopulver. En milkshake deluxe, vil jeg næste kalde den.
Varm kakao
Her er mit bedste bud på nem, hjemmelavet varm kakao med økologisk, Fairtrade kakao og økologisk rørsukker. Jeg foretrækker at toppe min med flødeskum og et drys kakaopulver. Velbekomme.
Pitabrødspanini
Lav sprøde panini af dit Madame Butterfly pitabrød med denne nemme opskrift. Denne variant består af pesto, aubergine, spinat, ost og tomat.
Dalgona kaffe
Dalgona kaffe er den trendy kaffe, der stammer fra Korea. Den består af en cremet, pisket kaffeskum af kaffe, vand og rørsukker serveret ovenpå et glas med masser af isterninger og mælk eller plantedrik. Rør rundt i glasset, inden dalgona kaffen nydes. Skummet består af lige dele rørsukker, kaffe og kogende vand - så simpelt er det 🙂
Citroncheesecake med lemoncurd og Belgian Cookies i glas
Imponér dine gæster med denne nyfortolkning af citroncheesecake (uden husblas) med bund af Madame Butterfly Belgian Cookies og hjemmelavet lemoncurd - alt sammen portionsanrettet i glas. Lemoncurd er simpelt at lave, men hvis du ikke foretrækker det, kan du sagtens købe færdiglavet lemoncurd i dagligvareforretninger. Glassene, cheesecakesene serveres i på billedet, er tomme og rensede glas fra hhv. Madame Butterfly Nøddecreme og Kakaocreme.