Pitabrødschips
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 10 minutter
Tilberedning: 16 minutter
Denne opskrift er en perfekt måde at undgå madspild på! Her bruger du nemlig dine rester (du kan selvfølgelig også bruge friske) af Madame Butterfly pitabrød til at lave smagfulde og sprøde pitachips med henholdsvis krydder – og hvidløgsolie. Servér dem med din yndlings dyppelse.
Ingredienser
Hvidløgsolie
0.5 dl | Olivenolie |
1 fed | Hvidløg |
0.5 tsk | Timian, tørret |
0.5 tsk | Salt |
Krydderolie
0.5 dl | Olivenolie |
1 tsk | Paprika, tørret |
0.5 tsk | Chiliflager eller chilipulver |
0.5 tsk | Oregano, tørret |
Derudover
4 | Madame Butterfly pitabrød (enten fuldkorn eller hvede) |
0.5 håndfuld | Persille, hakket |
1 tsk | Flagesalt |
Fremgangsmåde
1. Bland ingredienserne sammen til henholdsvis hvidløgsolie og krydderolie.
2. Flæk pitabrødene og skær dem ud i trekanter.
3. Pensl eller vend dem i en skål med enten hvidløgsolie eller krydderolie og læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade.
4. Bag dem i en forvarmet ovn på 180°C varmluft i 14-16 minutter. Vend pitabrødene halvvejs.
5. Drys derefter med persille og flagesalt.
Du kan også bruge pitabrødene til at lave pitabrødspanini med dit favoritfyld.
Flere spændende opskrifter
Fars dag kagen
Forkæl far med en lækker smovset kage med en luftig creme med nøddecreme toppet med friske bær og mandler.
Jordbærmarmelade
Nem jordbær marmelade jævnet med chiafrø. Perfekt til morgenbordet, på pandekager eller i din is.
Hummus
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne cremede hummus til at dyppe knækbrød eller rå grønsager i.
Hummus og svampekebab i pitabrød
International Hummusdag den 13. maj, hummus er dateret helt tilbage til det 13. århundrede i Kairo og Syrien, har inspireret os. Derfor har vi fundet på denne vidunderlige ret med hummus, pita og svampekebab. Du kan også bare vælge at lave hummus til at dyppe knækbrød og rå grønsager i.