Pitabrødschips
Sværhedsgrad:
Forberedelse: 10 minutter
Tilberedning: 16 minutter
Denne opskrift er en perfekt måde at undgå madspild på! Her bruger du nemlig dine rester (du kan selvfølgelig også bruge friske) af Madame Butterfly pitabrød til at lave smagfulde og sprøde pitachips med henholdsvis krydder – og hvidløgsolie. Servér dem med din yndlings dyppelse.
Ingredienser
Hvidløgsolie
0.5 dl | Olivenolie |
1 fed | Hvidløg |
0.5 tsk | Timian, tørret |
0.5 tsk | Salt |
Krydderolie
0.5 dl | Olivenolie |
1 tsk | Paprika, tørret |
0.5 tsk | Chiliflager eller chilipulver |
0.5 tsk | Oregano, tørret |
Derudover
4 | Madame Butterfly pitabrød (enten fuldkorn eller hvede) |
0.5 håndfuld | Persille, hakket |
1 tsk | Flagesalt |
Fremgangsmåde
1. Bland ingredienserne sammen til henholdsvis hvidløgsolie og krydderolie.
2. Flæk pitabrødene og skær dem ud i trekanter.
3. Pensl eller vend dem i en skål med enten hvidløgsolie eller krydderolie og læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade.
4. Bag dem i en forvarmet ovn på 180°C varmluft i 14-16 minutter. Vend pitabrødene halvvejs.
5. Drys derefter med persille og flagesalt.
Du kan også bruge pitabrødene til at lave pitabrødspanini med dit favoritfyld.
Flere spændende opskrifter
Overnight oats
Skal din morgenmad være nem, lækker og mættende? Så prøv denne opskrift på overnight oats med Madame Butterfly Havregrød. Du kan selv vælge, om du vil bruge varianten med æble & kanel eller den med æble & blåbær. Tilsæt kun mælk, yoghurt og din yndlings topping. Hvis du ønsker din kop overnight oats mere sød og med en snert af vanilje, så kan du tilsætte lidt vaniljesukker. Overnight oats kan holde sig et par dage i køleskab, så du kan lave til flere dage i forvejen. Nemmere bliver det ikke 🙂
Tyk kakaomilkshake
Her er mit bedste bud på nem, hjemmelavet og tyk kakaomilkshake med Fairtrade kakaopulver. En milkshake deluxe, vil jeg næste kalde den.
Varm kakao
Her er mit bedste bud på nem, hjemmelavet varm kakao med økologisk, Fairtrade kakao og økologisk rørsukker. Jeg foretrækker at toppe min med flødeskum og et drys kakaopulver. Velbekomme.
Pitabrødspanini
Lav sprøde panini af dit Madame Butterfly pitabrød med denne nemme opskrift. Denne variant består af pesto, aubergine, spinat, ost og tomat.
Dalgona kaffe
Dalgona kaffe er den trendy kaffe, der stammer fra Korea. Den består af en cremet, pisket kaffeskum af kaffe, vand og rørsukker serveret ovenpå et glas med masser af isterninger og mælk eller plantedrik. Rør rundt i glasset, inden dalgona kaffen nydes. Skummet består af lige dele rørsukker, kaffe og kogende vand - så simpelt er det 🙂
Citroncheesecake med lemoncurd og Belgian Cookies i glas
Imponér dine gæster med denne nyfortolkning af citroncheesecake (uden husblas) med bund af Madame Butterfly Belgian Cookies og hjemmelavet lemoncurd - alt sammen portionsanrettet i glas. Lemoncurd er simpelt at lave, men hvis du ikke foretrækker det, kan du sagtens købe færdiglavet lemoncurd i dagligvareforretninger. Glassene, cheesecakesene serveres i på billedet, er tomme og rensede glas fra hhv. Madame Butterfly Nøddecreme og Kakaocreme.