opskrifter
Skumfiduser med lakrids
Når vejret bliver lunere og aftenerne længere, er det perfekt vejr til bål og dermed også lækre s’mores. For at gøre dem endnu mere lækre, kan man lave skumfiduserne selv. Disse skumfiduser er lavet med lakridspulver, men man kan lave dem lige i de former, farver og de smage, som man vil.
Krydret frugttærte
Med denne opskrift kan du lave en smagfuld og lækker kage med dine yndlingsfrugter og en masse krydderier.
Speltotto med cherrytomater, svampe, rygeost og laks
Spelt er ikke bare en ny hip ting. Vores forfædre var også vilde med spelt. Og det er ikke så underligt. Smagen er unik, og mange oplever, at de føler sig mætte i længere tid. Speltkernerne kan bruges i stedet for pasta eller ris, og derfor egner de sig godt som erstatning for ris i risotto. Speltotto minder om den klassiske risotto, men er i stedet lavet på mættende speltkerner. Denne kan laves i mange udgaver, men her er mit bud på en smagfuld og cremet af slagsen. Vores spelt er naturligvis økologisk, nøglehulsmærket og har et højt indhold af fuldkorn.
Blomkålscouscous med bagte gulerødder og sprød knækbrødstopping
Prøv denne lækre opskrift på blomkålscouscous, der er mættet med varme krydderier og med sprød knækbrødstopping som prikken over i’et.
Pitabrød med sød kartoffel, æbler og kylling
Elsker du pitabrød og elsker du fuldkorn? Så prøv denne lækre opskrift med Madame Butterfly’s fuldkornspitabrød.
Koldskålscheesecake med jordbær
Imponér dine gæster med denne friske og smagfulde koldskålscheesecake, der passer perfekt til sommerens sammenkomster.
Butternut Squash Suppe
Denne Butternut Squash Supper er et ægte vinter hit! Dens runde smag og varme balancere godt til det danske vintervejr.
Til dem som godt kan lide at det river lidt, kan vi anbefale at komme en stærkere chilisort i suppen, prøv eventuelt den legendariske Carolina Reaper, men husk at så bliver det STÆRKT!
Kerneboller med spelt og sæddodder
Disse kerneboller med spelt og sæddodder er perfekte til morgenmordet i weekenden og til madpakken – de mætter nemlig rigtig godt!
Brunkager dekorerede med naturlige farver
Gør klar til julen med disse hyggelig og lækre brunkager, som er dekoreret med naturlige farver! De er perfekte at sidde med en eftermiddag og er en hyggelig aktivitet både for børn og voksne.
Speltalamande med karamelliserede pærer
Nyd denne dessert i de kolde vintermåneder og imponer dine gæster med en nyfortolkning af den klassiske risalamande. I stedet for at servere den med kirsebærsauce, serverer vi den her med karamelliserede pærer med et strejf af citron for ekstra sødme og syrlighed.
Vegansk pæretærte
Denne tærte passer perfekt til efteråret, hvor den kan serveres lun til eftermiddagskaffen eller desserten. Hvis man vil lave den et par dage i forvejen, kan den også nemt serveres afkølet med en lækker flødeskum ved siden af.
Børnevenlig gløgg
Denne gløgg er særdeles velegnet til børn, da den er helt alkoholfri og har en dejlig mild smag. Et godt lille tip herfra: Husk at du kan genbruge glas fra flere af vores produkter. Her har vi serveret vores gløgg i et glas fra Madame Butterfly Nøddecreme.
Træstammer med kakaocreme
Disse træstammer adskiller sig fra den traditionelle slags, idet disse er lavet med bønner, dadler, kerner og frø, samt kakao. Dette er med til at give træstammerne et højere fiberindhold, så de fungerer som et godt alternativ til at stille den søde tand.
VM Cookies med naturlige farver
Gør klar til VM i fodbold med disse lækre kiks, som er dekoreret med naturlige farver! De er perfekte at sidde med en eftermiddag og er en hyggelig aktivitet både for børn og voksne.