opskrifter
Smashed pitabrød med kidneybønner
Forkæl dig selv med disse græsk-inspirerede smashed pitabrød med bælgfrugter! Top dem med lækker og nem tzatziki og en masse grønt. Du vælger selv, om pitabrødene skal være med fuldkorn eller ej 🙂
Gulerodsbrud med fuldkorn
Bløde gulerodsbrud med fuldkorn, solsikkekerner og en masse god smag. Perfekt til morgenbordet, frokosten eller som en snack.
Amerikanske kakaopandekager
Forkæl dig selv og dine nære med amerikanske kakaopandekager. Madame Butterfly’s fairtrade kakaopulver giver dine pandekagerne en rund og fyldig smag.
Gregor´s Vegatatar
Vil du prøve noget nyt og sommer friskt, som kan imponere dine gæster?
Prøv at tilbyd dem denne lækre vegatatar, som selvfølgelig kan tilpasses til netop din smag med andre krydderier end dem vi forslår her i opskriften.
Det er helt op til dig at eksperimentere så du finder frem til lige netop din, og dine gæsters favorit blanding.
Perfekt som starter til dit næste sommer arrangement i godt selskab med et glas bobler eller som tilbehør til din hovedret. Velbekomme!
Overnight oats
Skal din morgenmad være nem, lækker og mættende? Så prøv denne opskrift på overnight oats med Madame Butterfly Havregrød. Du kan selv vælge, om du vil bruge varianten med æble & kanel eller den med æble & blåbær. Tilsæt kun mælk, yoghurt og din yndlings topping. Hvis du ønsker din kop overnight oats mere sød og med en snert af vanilje, så kan du tilsætte lidt vaniljesukker. Overnight oats kan holde sig et par dage i køleskab, så du kan lave til flere dage i forvejen. Nemmere bliver det ikke 🙂
Fyldig kakaomilkshake
Her er mit bedste bud på nem, hjemmelavet og tyk kakaomilkshake med Fairtrade kakaopulver. En milkshake deluxe, vil jeg næsten kalde den.
Varm kakao
Her er mit bedste bud på nem, hjemmelavet varm kakao med økologisk, Fairtrade kakao og økologisk rørsukker. Jeg foretrækker at toppe min med flødeskum og et drys kakaopulver. Velbekomme.
Pitabrødspanini
Lav sprøde panini af dit Madame Butterfly pitabrød med denne nemme opskrift. Denne variant består af pesto, aubergine, spinat, ost og tomat.
Dalgona kaffe
Dalgona kaffe er den trendy kaffe, der stammer fra Korea. Den består af en cremet, pisket kaffeskum af kaffe, vand og rørsukker serveret ovenpå et glas med masser af isterninger og mælk eller plantedrik. Rør rundt i glasset, inden dalgona kaffen nydes. Skummet består af lige dele rørsukker, kaffe og kogende vand – så simpelt er det 🙂
Citroncheesecake med lemoncurd og Belgian Cookies i glas
Imponér dine gæster med denne nyfortolkning af citroncheesecake (uden husblas) med bund af Madame Butterfly Belgian Cookies og hjemmelavet lemoncurd – alt sammen portionsanrettet i glas. Lemoncurd er simpelt at lave, men hvis du ikke foretrækker det, kan du sagtens købe færdiglavet lemoncurd i dagligvareforretninger. Glassene, cheesecakesene serveres i på billedet, er tomme og rensede glas fra hhv. Madame Butterfly Nøddecreme og Kakaocreme.
Kaffecheesecake med Belgian Cookies
Imponér dine gæster med denne fyldige og smagfulde no-bake, cremede kaffecheesecake med bund af Madame Butterfly Belgian Cookies.
Pitabrødschips
Denne opskrift er en perfekt måde at undgå madspild på! Her bruger du nemlig dine rester (du kan selvfølgelig også bruge friske) af Madame Butterfly pitabrød til at lave smagfulde og sprøde pitachips med henholdsvis krydder – og hvidløgsolie. Servér dem med din yndlings dyppelse.
Skumfiduser med lakrids
Når vejret bliver lunere og aftenerne længere, er det perfekt vejr til bål og dermed også lækre s’mores. For at gøre dem endnu mere lækre, kan man lave skumfiduserne selv. Disse skumfiduser er lavet med lakridspulver, men man kan lave dem lige i de former, farver og de smage, som man vil.
Krydret frugttærte
Med denne opskrift kan du lave en smagfuld og lækker kage med dine yndlingsfrugter og en masse krydderier.
Speltotto med cherrytomater, svampe, rygeost og laks
Spelt er ikke bare en ny hip ting. Vores forfædre var også vilde med spelt. Og det er ikke så underligt. Smagen er unik, og mange oplever, at de føler sig mætte i længere tid. Speltkernerne kan bruges i stedet for pasta eller ris, og derfor egner de sig godt som erstatning for ris i risotto. Speltotto minder om den klassiske risotto, men er i stedet lavet på mættende speltkerner. Denne kan laves i mange udgaver, men her er mit bud på en smagfuld og cremet af slagsen. Vores spelt er naturligvis økologisk, nøglehulsmærket og har et højt indhold af fuldkorn.